Het is alweer een tijd geleden dat er een overzicht werd gemaakt van de beste Rotterdamse kidsproof lunchplekken. Hoog tijd voor een top 10 voor 2018!

Lunchen met kinderen in Rotterdam? Hier moet je zijn in 2018!

JORDYs

JORDYs Kralingen

Wat was JORDYs een fantastische plek, met z’n speciale kinderetage. De kids konden hier naar hartenlust spelen en zelfs op de muren tekenen. En waar kan je nou beter terecht voor een lunch dan bij een bakkerij?

Juffrouw van Zanten

Juffrouw van Zanten

In Kralingen al een enorm succes, en nu heeft Juffrouw van Zanten nog een tweede locatie geopend in Rotterdam West. Juffrouw van Zanten is een perfecte plek voor een kidsproof lunch, met veel leuk speelgoed en een speciale kinderkaart.

By Jarmusch

By Jarmusch booths

Wie houdt er nou niet van pannenkoeken? By Jarmusch serveert ze de hele dag. Het is niet 100% kidsproof, want er is bijvoorbeeld geen speelhoek, maar de pannenkoeken zijn er verrukkelijk! Ook voor de lunch is deze all-day breakfast diner een aanrader!

Supermercado

Supermercado

Bij Supermercado kan je niet alleen terecht voor een heerlijke cocktail, ook tijdens de lunch zijn ze al geopend en kan je er terecht voor heerlijke Latijns-Amerikaanse gerechten terwijl de kinderen zich vermaken in de Mini Mercado.

Croos

Croos

Inmiddels is Croos al niet meer weg te denken uit de lijstjes met kidsproof lunchplekken van Rotterdam. Een superfijne plek voor de papa’s en de mama’s en een lekker speelparadijs voor de kinderen.

Parqiet

Parqiet, lunchen met kinderen in Rotterdam

Met haar fantastische ligging in het Euromast Park is Parqiet eigenlijk altijd wel een goed idee. In de winter heerlijk knus met de kachel aan binnenspelen en genieten van de heerlijke lunch. Zodra het weer mooi genoeg is lekker buiten op het grasveld met de ouderwetse strandstoelen.

Ver van Hier

Ver van hier

Hij staat vaak in onze lijstjes, en dat is niet voor niets. Bij Ver van Hier kunnen de kids lekker spelen en kan je naast de heerlijke koffie en taart, ook een goede lunch krijgen. En ook handig: in de winkel slaag ik voor al mijn kinderkadootjes!

Mamamo

Mamamo

Ik (Iris) durf bijna niet te bekennen dat ik nog niet bij Mamamo ben geweest. Het is een absolute favoriet van Lisette, die er regelmatig te vinden is op de eindeloze zondagochtend. Wat hier heel gaaf is, is dat er niet alleen een speelhoek is voor de allerkleinsten, maar ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor de wat grotere kinderen.

Hopper

Hopper

Eigenlijk is Hopper niet weg te denken uit deze lijstjes. Lekkere koffie, goede lunch en bij de locatie aan de Schiedamse Vest ook een fijne speelplek voor de kids. De locatie aan de Zwaanshals heeft dan wel geen speelhoek, door de ruime opzet, is ook dit een kidsproof locatie.

De Bakkerswinkel

Bakkerswinkel Rotterdam Kralingen

De Bakkerswinkel is ook een oude vertrouwde. Lekker aan de high tea in de mooie interieurs van Piet Hein Eek. De kids vinden het super leuk om mee te kijken in de keuken, om te zien hoe hun lekkere broodje wordt klaargemaakt.

Heb jij nog lunchplekken voor op de lijst?

In Rotterdam openen altijd wel weer nieuwe plekken, of misschien zien we pareltjes over het hoofd. Wat zijn jouw favoriete kidsproof lunchplekken in Rotterdam? We horen ze graag!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren