Veel mama’s vragen mij regelmatig wat de leukste Rotterdamse plekken zijn om te lunchen met kids. Er zijn er genoeg! Ik heb mijn 10 leukste Rotterdamse kidsproof lunchplekken voor je op een rijtje gezet. 

Ver van Hier
Nog geen jaar oud, maar wat een fijne plek om naartoe te gaan! Wij komen hier regelmatig. Niet alleen omdat we in de buurt wonen, maar vooral omdat we het er allemaal naar ons zin hebben. Goede lunch voor volwassenen, genoeg ruimte voor de kids om te spelen en na afloop nog even rondkijken bij de boeken. Meer weten? Klik hier!

Ver van hier

Brasserie Waalhaven

Brasserie Waalhaven
Deze hotspot is nog redelijk onbekend bij het grote publiek, maar zeker een aanrader! Want je wist je dat kids hier alles kunnen leren over vliegen en vliegtuigen? Niet zo gek, want Brasserie Waalhaven ligt naast de start-en landingsbaan van Rotterdam Airport. De blog over Brasserie Waalhaven kun je hier terug lezen.

Hopper

Hopper
Rotterdam prijst zich gelukkig met twee fijne Hoppers! De vestiging aan de Schiedamse Vest in het centrum van de stad heeft speciaal voor kids een speelhoek ingericht. Ik ben vooral erg fan van de lekkere koffie en de goede tosti’s. Sinds dit voorjaar kun je bij Hopper in Rotterdam-Noord terecht voor nog meer lekkers.

Bertmans
Ohw, ohw, ohw, wat is lunchen bij Bertmans fijn! De bijzondere en gezonde kaart maakt het kiezen je lastig. Voor kids zijn er ook belegde broodjes en bij lekker weer zit je er heerlijk buiten op het terras.
BertmansDe Bakkerswinkel
Lunchen bij De Bakkerswinkel is altijd goed! En of je nu naar de vestiging in het centrum van de stad gaat of naar de Bakkerswinkel in Kralingen: lekker is het zeker.

Bakkerswinkel Rotterdam Kralingen

KeetKEET
Bij KEET kun je shoppen én lekker lunchen. En hoe fijn, voor de kids is er een speelhoek aanwezig. Zo hoeven zij zich niet te vervelen en kun jij even relaxen met een goede kop koffie of een lekker broodje. 

Baker & Moore
Nog een nieuwe hotspot die pas sinds dit jaar geopend is: Baker & Moore aan de Westblaak. Je treft er gegarandeerd een goede sfeer, lekkere broodjes en je kroost kan er fijn spelen.

Baker&MooreMemory Lane
En last but not least moeten we het natuurlijk ook nog even hebben over Memory Lane. Want wow, hier lunchen is echt altijd goed. Hop hop op naar de Hoogstraat!

Memory Lane

Mis je nog een Rotterdamse kidsproof hotspot om te lunchen? Mail het naar lisette@kleinerotterdammer.org.