Op Instagram zag ik ze voorbij komen: de foto’s van het gave interieur en lekker eten. Hoogste tijd dus om zelf eens een kijkje te nemen bij Baker&Moore.


Zo gezegd, zo gedaan. Op een zondagmorgen hadden we zin in een lekker ontbijtje buiten de deur. Op naar de Westblaak! En alles wat ik eerder op de foto’s had gezien, bleek ook in het echt te kloppen. Baker&Moore was ook in het echt heel leuk.

Baker&Moore

Het interieur ziet er rauw en industrieel uit, maar door het gebruik van juiste kleuren, meubels en accessoires, voelt het juist als prettig en gezellig. Daarnaast bestaat het pand uit verschillende verdiepingen en hoekjes, waardoor er sfeervolle plekken worden gecreëerd.

Baker&Moore

Bij Baker&Moore heb je een uitgebreide keuze wat gerechten betreft. Sterker nog, je kunt zelf de verse ingrediënten kiezen en zo jouw favoriete broodje maken. Ideaal toch? Zeker als je er met kleintjes aanschuift, er is altijd wel iets wat ze lekker vinden. En als je, net als wij, trek hebt in een goed ontbijt, bestel je gewoon een ontbijtplankje.

Baker&Moore

Baker&Moore is heel kidsproof!

Voor de kleine gasten zijn er kinderstoelen aanwezig. Ook is er gelegenheid om te verschonen. Nog een hoekje om te spelen zou fijn zijn, maar dat weerhoudt ons er zeker niet van om snel weer naar de Westblaak te gaan.
Baker&Moore, Westblaak 147, Rotterdam
www.bakerandmoore.nl