Onze kleuter wordt begin 2019 alweer 5 jaar. Vijf! Man o man, wat is de tijd voorbij gevlogen. Zijn eerste schooljaar zit er alweer op en met zijn verjaardag in zicht moeten we toch echt plannen gaan maken voor zijn eerste echte kinderfeestje. Maar waar moet je zijn voor kinderfeestjes in Rotterdam? Hoogste tijd om dat uit eens uit te zoeken.

Dit zijn de leukste kinderfeestjes in Rotterdam

Plaswijckpark

Plaswijckpark: wie kent het niet? En wist je dat je hier ook heel goed terecht kunt voor het vieren van een kinderfeestje? Je hebt de keuze uit verschillende soorten feestjes en je kunt er, als je wilt, de hele dag zoet zijn.
Plaswijckpark, Ringdijk 20, Rotterdam

Diergaarde Blijdorp

Ook bij Diergaarde Blijdorp kun je een feestje geven! Inclusief rondleiding of speurtocht. Let wel even op de leeftijden van de kinderen, want die verschillen per activiteit.
Diergaarde Blijdorp, Blijdorplaan 8, Rotterdam

Museum Boijmans van Beuningen

Weleens aan een museum gedacht voor een kinderfeestje? Bij Museum Boijmans van Beuningen kun je op zaterdag en zondag terecht voor een portrettenfeest of voor een droomfeest.
Museum Boijmans van Beuningen, Museumpark 18-20, Rotterdam

Villa Zebra

Ken je Villa Zebra al? In dit unieke museum én kunstlaboratorium voor kids kun je terecht voor een creatief feestje. Kindjes van 3 jaar zijn er al welkom, leuk wanneer er jongere broertjes of zusjes meegaan!
Villa Zebra, Stieltjesstraat 21, Rotterdam

De Ontdekhoek

Vroeger vond ik kinderfeestjes in de Ontdekhoek echt fantastisch! Zo leuk dat je er dus nu ook gewoon nog terecht kunt voor een partijtje.
De Ontdekhoek, De Schuttersweg 76, Rotterdam

ss Rotterdam

Een feestje om nooit te vergeten? Vier dan je verjaardag op het ss Rotterdam! Kijk rond in de stuurhut, ga lekker knutselen en sluit de dag af met een kindermenu.
ss Rotterdam, 3e Katendrechtsehoofd 25, Rotterdam

Heb jij nog tips voor onvergetelijke kinderfeestjes in Rotterdam? Laat je tip dan achter in een reactie onder dit bericht, dankjewel!