Onze kleinste meneer zit alweer op de basisschool. Vier! Man o man, wat is de tijd voorbij gevlogen. En bij een basisschool horen kinderfeestjes. Maar waar moet je zijn voor kinderfeestjes in Rotterdam? Hoogste tijd om dat uit eens uit te zoeken.

Dit zijn de leukste kinderfeestjes in Rotterdam

Plaswijckpark

Plaswijckpark: wie kent het niet? En wist je dat je hier ook heel goed terecht kunt voor het vieren van een kinderfeestje? Je hebt de keuze uit verschillende soorten feestjes en je kunt er, als je wilt, de hele dag zoet zijn.
Plaswijckpark, Ringdijk 20, Rotterdam

Diergaarde Blijdorp

Ook bij Diergaarde Blijdorp kun je een feestje geven! Inclusief rondleiding of speurtocht. Let wel even op de leeftijden van de kinderen, want die verschillen per activiteit.
Diergaarde Blijdorp, Blijdorplaan 8, Rotterdam

Belevenisboerderij Schieveen

Boven de rook van Rotterdam vind je de Belevenisboerderij. Verwacht er niet alleen de boerderijdieren die je kunt voeren, maar ook een heuse natuurspeeltuin. Ook voor kinderfeestjes ben je hier op het juiste adres.
Belevenisboerderij Schieveen, Oude Bovendijk 220, Rotterdam

Villa Zebra

Ken je Villa Zebra al? In dit unieke museum én kunstlaboratorium voor kids kun je terecht voor een creatief feestje. Kindjes van 3 jaar zijn er al welkom, leuk wanneer er jongere broertjes of zusjes meegaan!
Villa Zebra, Stieltjesstraat 21, Rotterdam

De Ontdekhoek

Vroeger vond ik kinderfeestjes in de Ontdekhoek echt fantastisch! Zo leuk dat je er dus nu ook gewoon nog terecht kunt voor een partijtje.
De Ontdekhoek, De Schuttersweg 76, Rotterdam

ss Rotterdam

Een feestje om nooit te vergeten? Vier dan je verjaardag op het ss Rotterdam! Kijk rond in de stuurhut, ga lekker knutselen en sluit de dag af met een kindermenu.
ss Rotterdam, 3e Katendrechtsehoofd 25, Rotterdam

Heb jij nog tips voor onvergetelijke kinderfeestjes in Rotterdam? Laat je tip dan achter in een reactie onder dit bericht, dankjewel!