Ik kan me nog goed herinneren dat wij voor de eerste keer met Ruben naar Plaswijckpark toe gingen. Het was in de zomer van 2015 en mijn meneer was net 1,5 jaar oud. Inmiddels is Ruben bijna 4 jaar oud én komen wij, mede dankzij de Rotterdampas, nog steeds erg vaak in dit hele fijne park.

Nostalgie in Plaswijck

Voordat ik zelf kids had, associeerde ik Plaswijckpark altijd met ‘vroeger’. Want wie is er niet ooit op schoolreis naar Plaswijck geweest? De verkeerstuin staat nog steeds in mijn geheugen gegrift, wat vond ik het daar fantastisch. Zo leuk om te zien dat dit nog steeds bestaat én dat Ruben er net zo van kan genieten als ik destijds.

De verkeerstuin van Plaswijck

Genoeg te doen

En behalve de verkeerstuin is er natuurlijk nog veel meer te doen! Plaswijckpark is opgedeeld in verschillende ‘wijcken’. Zo heb je er Dierenwijck, Wandelwijck en Speelwijck. In Dierenwijck tref je veel verschillende dieren aan, zoals aapjes, alpaca’s en alle dieren die je ook op een kinderboerderij tegenkomt. In Wandelwijck kun je, je raadt het al, wandelen en lekker picknicken in de Engelse Tuin of in de Picknickweide. En last but not least Speelwijck: met de speeltuin, het buitenzwembad, de verkeerstuin, de draaimolen en de binnenspeeltuin ‘Huis in de Heuvel’ de plek waar wij vaak de meeste tijd doorbrengen.

Schaapjes kijken bij Plaswijck Park

Met de Rotterdampas naar Plaswijckpark

Sinds deze zomer hebben wij een Rotterdampas. Zo fijn! Want behalve dat we hier toffe uitjes mee kunnen doen in het Rotterdamse, geeft deze pas je 50% korting op een jaarabonnement op Plaswijckpark. Voor een jaarabonnement voor een volwassene betaal je normaal €52,-. Met de Rotterdampas schaf je het abonnement aan voor slechts €26,-. Voor een heel gezin kan de korting dus flink oplopen. En ook mooi meegenomen: met een jaarabonnement kun je ook het park in om er bijvoorbeeld een uurtje te spelen in de binnentuin of om er in de zomer even te chillen bij het zwembad. Wie o wie komen wij de volgende keer tegen in Plaswijckpark?

Wil je meer weten over de Rotterdampas en de korting op Plaswijck? Bekijk dan hier de website van de Rotterdampas voor meer informatie. Enjoy playing!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren