It’s that time of the year: Halloween is in aantocht! En waar kun je het griezelfeest beter vieren dan in De Doelen? Bezoek er op zaterdag 30 oktober aanstaande het Griezelconcert Halloween van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Lees snel verder en ontdek meteen hoe je nu al kans maakt op toffe, spannende prijzen…

Griezelconcert Halloween in De Doelen

Heb je altijd al eens een echt Halloweenconcert bij willen wonen? Op zaterdag 30 oktober om 19.00 uur is het zover, dan komen De tovenaarsleerling van Dukas, de Danse macabre van Saint-Saëns en andere spannende muziek samen om je een eng verhaal te vertellen over monsters. De kans is groot dat het hele orkest betoverd is: je tanden zullen klapperen, je oren gaan tuiten en je haren gaan overeind staan. Dat belooft wat! Je mag verkleed komen en voorafgaand aan het concert, vanaf 17.45 uur, kun je deelnemen aan het gratis randprogramma.

Dit kun je verwachten tijdens het gratis randprogramma

We hebben de activiteiten van het randprogramma voor je op een rijtje gezet:

Ontwerp je eigen kostuum met Kunstbeleven

Griezels, spoken en heksen dwalen rond in De Doelen. Ontwerp samen met Kunstbeleven jouw eigen monsterkostuum en jaag alle engerds de stuipen op het lijf.

Laat je schmincken

Maak het feestje compleet en laat je schmincken. Je hebt hiervoor een bon nodig die je vooraf bij de balie bij de ingang kan ophalen.

Instrumentenparade SKVR

Maak kennis met SKVR en met verschillende muziekinstrumenten.

Kinderoptreden

Het jeugdorkest De Hennekijnkanjers van de SKVR muziekschool heeft een bijzonder optreden voor je in petto in de hal van De Doelen.

Ontdek het orkest met de Virtual Reality bril

Zet de VR bril op je neus, stap midden in het orkest en ontdek het orkest én de muziekinstrumenten. Ook hier heb je een bon voor nodig die je vooraf ophaalt bij de balie bij de ingang.

De Orkest Ontdekker

Met deze interactieve klankinstallatie ontdek je de orkestklanken van het orkest.

Maak nu alvast kans op mooie prijzen, waaronder 10 kaartjes voor het Griezelconcert!

Je moet nog even geduld hebben tot 30 oktober, maar je maakt nu al kans op toffe prijzen door mee te doen aan de griezelactie. Verras het orkest met de spannendste creatie die je kunt bedenken. Dit mag een enge tekening of knutsel zijn, maar ook een spannende outfit of zelfs een griezelig filmpje. Het maakt niet uit, zolang het maar eng is. Stuur jouw inzending vervolgens uiterlijk 22 oktober naar het Rotterdams Philharmonisch Orkest en maak kans op 10 kaartjes voor het Griezelconcert op 30 oktober aanstaande (1e prijs), een Halloween versierpakket voor de hele straat (2e prijs) of een Halloween verkleedset (3e prijs). Klik hier voor meer informatie over de winactie.

Wil je meer weten over het Griezelconcert? Bekijk hier de website van het Rotterdams Philharmonisch Concert. Meteen kaartjes bestellen? Dat doe je hier. Heel veel plezier!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met het Rotterdams Philharmonisch Orkest.