Ik weet het niet hoe met jullie is, maar ik kan bezig blijven met schuiven en veranderen in huis. Op dit moment zeer hoog op de prioriteitenlijst: een nieuwe bank!

Kleine kids & een nieuwe bank

Sinds twee jaar hebben wij de oude bank van mijn zusje in onze woonkamer staan. Zijn voorganger kon écht niet meer. Na een uurtje zitten had ik steevast last van mijn rug en na 2 baby’s, talloze flessen melk en luiers verschonen zag deze bank er niet meer zo fris uit als je zou willen. Een hele nieuwe, mooie bank aanschaffen vond ik met twee jongens van toen 2 en 5 jaar oud best wel spannend, dus je snapt wat er gebeurde toen mijn zus haar nog goed uitziende bank op Marktplaats wilde zetten: wij namen de bank met alle liefde van haar over! Zo gezegd zo gedaan en deze ‘nieuwe’ bank was echt een schot in de roos.

Toch een nieuwe bank kopen

Inmiddels zijn we twee jaar verder en is er van alles veranderd. Zo heeft onze woonkamer vorig jaar al een metamorfose gekregen. De grijze vloer werd ingeruild voor een PVC visgraatvloer, we bestelden op maat gemaakte stalen deuren en de schilder zorgde voor een mooie beige kleur op de muren. Ook de bank heeft het flink te verduren gehad de laatste tijd. Jongetjes houden nou eenmaal van klimmen en de bank bleek een gewild attribuut te zijn. En ook al hebben we nu geen baby’s meer in huis, het is toch gelukt om ook deze bank te voorzien van vlekken. Kortom: hoogste tijd om een nieuwe bank te shoppen. Eentje die qua kleur beter past in ons huidige interieur, die lekker zit én die meteen een stuk groter is. Want er is niets leuker dan in de herfst met z’n vieren op de bank tegen elkaar aan te kruipen. Filmpje, wijntje, frisje en wat snacks erbij: niets meer aan doen. En natuurlijk shoppen we lokaal, dus op naar een woonwinkel Rotterdam!