Baby Fien is ruim 10 maanden, maar zoals ik eerder ook al schreef neemt ze haar tijd. Zo ook met tandjes krijgen, de eerste komt nu net door. En doorkomende tandjes betekent vaak ook rode en kapotte billetjes. Dan wil je toch alleen maar het allerbeste voor dat tere babyhuidje? Ik ontdekte het Zuid-Afrikaanse verzorgingsmerk Oh-lief wat dat betreft op het juiste moment!

Insmeren met Bum Balm van Oh-lief

Ik haalde Fien van de week op van de opvang, waar ze al aangaven dat ze zo’n erge luieruitslag had, dat haar billen er helemaal kapot van waren gegaan. Dat kan mijn moederhart echt niet aan, ik vind dat altijd zo ontzettend zielig. Je ziet gewoon aan die kleintjes hoeveel last ze ervan hebben!

Alsof het zo had moeten zijn, had ik net die ochtend kennisgemaakt met het merk Oh-lief tijdens een event bij SUE. Een super sympathiek merk: gemaakt in Zuid-Afrika van 100% natuurlijke en biologische ingrediënten. Zo bestaat de Bum Balm van Oh-lief uit simpelweg drie ingrediënten: olijfolie, bijenwas en lavendel. Zo natuurlijk, dat je het zou kunnen eten. Bij SUE voegden ze daad bij woord: we kregen een heuse Oh-lief x SUE bite geserveerd waar de Bum Balm is was verwerkt. Lekker dat het was!

Oh-lief X SUE bite

Geen chemicaliën, geurstoffen, minerale olie, parabenen of kunstmatige kleurstoffen. Dat is toch wat je wil voor dat tere babyhuidje? En ook al zit er geen parfum doorheen, door de natuurlijke lavendel ruikt het alsnog heerlijk! Zodra je het opbrengt is het huidje lekker zacht. De volgende ochtend was de huid van Fien al een heel stuk hersteld, en waren de billetjes nog steeds goed vettig.

Fijne producten, ook voor mama’s!

Naast de Bum Balm heb ik nu ook de insectenbalsem in huis gehaald. Heel fijn om in de zomermaanden de muggen op afstand te kunnen houden met een all natural product! Het zit ook nog eens in een klein potje van 10 gram. Handig, dan kan ik op elke kamer en tas een potje neerzetten. Grijp ik ook niet meer mis.

Oh Lief

Kortom, ik ben verkocht. Super fijne producten en het ziet er ook nog eens mooi uit. Ik heb de verleiding kunnen weerstaan om niet ook een hele voorraad voor mezelf in te slaan, want ook voor vrouwen (en de rest van het gezin) hebben ze een hele lijn. Er zijn in mijn omgeving nogal wat baby’s geboren de laatste tijd. De baby box van Oh-lief is volgens mij een heel fijn kraamkado voor zowel de mini als de mama. Kan ik alsnog gaan inslaan!

De foto’s bij dit artikel zijn gemaakt door Prisca Visser.

BewarenBewaren

BewarenBewaren