Met Pasen in het vooruitzicht is het weer tijd voor een lijstje! Want waar in Rotterdam kun je terecht voor een fijne paasbrunch die ook nog eens leuk is voor kids? 

Paasbrunch in Rotterdam

Goed nieuws, er zijn genoeg hotspots waar je met Pasen lekker kunt brunchen. Eerst thuis op zoek naar eitjes en dan de stad in. Wat dacht je van deze restaurants?

Stroom

De een na laatste Kerstmis hebben wij zelf gebruncht bij Stroom. We hadden voor deze locatie gekozen omdat je er ten eerste lekker kunt eten én omdat er voor kinderen van alles te doen is. Relax een filmpje kijken of knutselen: het kon er allemaal. Op zondag 21 en maandag 22 april wordt er weer gebruncht bij Stroom, vooraf reserveren is aan te raden.
Stroom, Lloydstraat 1, Rotterdam 

Juffrouw van Zanten

Op maandag 22 april kun je bij beide vestigingen van Juffrouw van Zanten terecht voor de paasbrunch. Met genoeg speelgoed voor kids in huis en de fijnste lekkernijen, moet dit wel een klein feestje worden!
Juffrouw van Zanten, Lusthofstraat 27 en 2e Middellandstraat 27, Rotterdam

ss Rotterdam

Wil je Pasen vieren op een boot? Ga dan op eerste of tweede paasdag brunchen op het ss Rotterdam! Grote kans dat je kids met deze paasbrunch een enorm plezier doet, want er is genoeg te zien op de boot.
ss Rotterdam, 3e Katendrechtsehoofd 25, Rotterdam

Gusto

Zin in een niet-Nederlands Pasen? Dan kunnen wij maar één ding zeggen: ga naar Gusto! Op zondag 21 april wordt hier namelijk een heerlijke Italiaanse brunch geserveerd. Pak wat je lekker vindt van het buffet en sluit je brunch af met de fijne zoetigheden waar Gusto zo om bekend staat.
Gusto, Schiedamse Vest 40, Rotterdam

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren