Met Pasen in het vooruitzicht is het weer tijd voor een lijstje! Want waar in Rotterdam kun je terecht voor een fijne paasbrunch die ook nog eens leuk is voor kids? 

Paasbrunch in Rotterdam

Goed nieuws, er zijn genoeg hotspots waar je komend paasweekend lekker kunt brunchen. Eerst thuis op zoek naar eitjes en dan de stad in. Wat dacht je van deze restaurants?

Stroom

De een na laatste Kerstmis hebben wij zelf gebruncht bij Stroom. We hadden voor deze locatie gekozen omdat je er ten eerste lekker kunt eten én omdat er voor kinderen van alles te doen is. Relax een filmpje kijken of knutselen: het kon er allemaal. Op zondag 1 april wordt er weer gebruncht bij Stroom, vooraf reserveren is aan te raden.
Stroom, Lloydstraat 1, Rotterdam 

Juffrouw van Zanten

Op maandag 2 april kun je bij beide vestigingen van Juffrouw van Zanten terecht voor de paasbrunch. Met genoeg speelgoed voor kids in huis en de fijnste lekkernijen, moet dit wel een klein feestje worden!
Juffrouw van Zanten, Lusthofstraat 27 en 2e Middellandstraat 27, Rotterdam

Jamie’s Italian

Ook bij Jamie’s Italian staat er zowel op zondag als op maandag een heerlijke paasbrunch op het menu. Tussen 10.00 en 15.00 uur worden de lekkerste Italiaanse gerechten geserveerd die je samen aan tafel kunt delen. Voor kids is er een speciaal menu aanwezig én ze krijgen een speciale goodiebag. Hier zijn ze vast uren zoet mee…
Jamie’s Italian, Grote Markt 90-92, Rotterdam

Baker & Moore

Ken je het kindvriendelijke Baker & Moore op de Westblaak? Mét vernieuwde speelhoek is dit wel een heel fijn plekje om met Pasen naartoe te gaan. Baker & Moore is op eerste paasdag a la carte geopend en op tweede paasdag staat er om 10.00 uur een paasbrunch voor je klaar of om 15.00 uur een afternoonbrunch.
Baker & Moore, Westblaak 147, Rotterdam

ss Rotterdam

Wil je Pasen vieren op een boot? Ga dan op eerste of tweede paasdag brunchen op het ss Rotterdam! Grote kans dat je kids met deze paasbrunch een enorm plezier doet, want er is genoeg te zien op de boot.
ss Rotterdam, 3e Katendrechtsehoofd 25, Rotterdam

Gusto

Zin in een niet-Nederlands Pasen? Dan kunnen wij maar één ding zeggen: ga naar Gusto! Op zondag 1 april wordt hier namelijk een heerlijke Italiaanse brunch geserveerd. Pak wat je lekker vindt van het buffet en sluit je brunch af met de fijne zoetigheden waar Gusto zo om bekend staat.
Gusto, Schiedamse Vest 40, Rotterdam

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Oprichtster van Kleine Rotterdammer, Rotterdamse mom van Ruben (’14) en Boris (’17) en freelance Communicatie Adviseur. Vragen of opmerkingen? Stuur gerust een e-mail naar lisette@kleinerotterdammer.nl!