Pizza’s, wie houdt er niet van? Wij zijn er in ieder geval dol op en ook Ruben, nu 2 jaar oud, kan er geen genoeg van krijgen. Hoogste tijd om eens na te gaan waar je de lekkerste pizza’s van Rotterdam eet. 

En tadaa, dit zijn ze dan, op willekeurige volgorde.

Angelo Betti

Angelo Betti is een begrip in het Rotterdamse. Toen manlief en ik net verkering hadden, gingen we hier vaak samen naartoe. Nog steeds heb ik goede herinneringen aan deze plek aan de Schiekade, ook omdat de pizza’s en de ijsjes er zo lekker zijn. De ruimte is niet heel groot, maar de service is er snel zodat je, wanneer je eenmaal een tafel hebt, ook weer lekker snel klaar bent. En dat is ook weleens fijn met kids in de buurt.

Gusto

Gusto

Midden in het centrum van de stad vind je Gusto. Met een uitgebreide menu-en pizzakaart is er voor iedereen wel iets lekkers te vinden. Heb je kids bij je? Voor hen bestel je gewoon een kleiner formaat pizza. En Gusto mag je tenslotte niet verlaten zonder een bolletje ijs te hebben geproefd…

La Pizza

Wat boffen wij Rotterdammers toch maar met twee vestigingen van La Pizza in onze stad. Vestiging één vind je aan de Scheepstimmermanslaan, vlakbij het Westelijk Handelsterrein, en het tweede (tevens het meest kidsproof) restaurant vind je in Blijdorp. Aanrader!

La Pizza

Sugo

Achter de Bijenkorf zit Sugo verscholen, een redelijke nieuwkomer in Rotterdam. Hier bestel je niet de ronde traditionele pizza, maar hier kies je voor pieces van jouw favoriete smaken. Wil je Sugo thuis laten bezorgen? Dat kan sinds kort met de bezorgservice van Deliveroo. Fijn, fijn, fijn!

La Salute

La Salute vind je in Hillegersberg en dit is wat mij betreft ook een van de betere restaurants wat pizza’s betreft. Een dunne bodem, royaal belegd en een goede kwaliteit ingrediënten. Ook een prettige bijkomstigheid: La Salute heeft een eigen delicatessenzaak waar je ook de lekkerste Italiaanse maaltijden, hapjes en broodjes kunt krijgen.