Ik was altijd al een groot fan van La Pizza aan de Scheepstimmermanslaan in Rotterdam. Maar hoe fijn dat er nu een tweede vestiging is geopend in Blijdorp! Wij gingen testen hoe kidsproof deze nieuwe Italiaanse hotspot is. 

Het was lekker weer, we waren redelijk op tijd en dus konden we een fijn plekje op het terras buiten bemachtigen. Voor Ruben werd meteen een kinderstoel gepakt en een pizza-kleurplaat met krijtjes erbij. Wow, wat een goed begin!

La Pizza

Lastig kiezen bij La Pizza

Voor ons werd het echter niet makkelijker gemaakt, want ook hier is de keuze aan pizza’s en andere gerechten enorm. Manlief besloot een pizza te nemen en ik koos zelf voor een pasta. Tja, die moet je ook een keer geprobeerd hebben, toch? Voor Ruben bestelden we een kleine pizza. De bediening gaf hierbij meteen aan dat we de pizza in kleine puntjes gesneden zouden krijgen zodat Ruben meteen zou kunnen aanvallen.

Wat was het lekker!

Je leest het al, we hebben echt super lekker gegeten bij La Pizza. Ik verwachtte ook niet anders, maar je weet het natuurlijk maar nooit. Ik was verbaasd dat Ruben zoveel van zijn pizza op had. Blijkbaar viel het bij hem ook goed in de smaak.

La Pizza

La Pizza en kids

Wij vonden het echt super leuk om een keer met onze kleine meneer naar La Pizza te gaan. Hij kon er kleuren, omdat we buiten zaten was er voor hem genoeg te zien en de bediening is volledig ingespeeld op ouders met (kleinere) kinderen. De verschoonruimte in het toilet ontbrak nog, maar een medewerkster wist ons te vertellen dat dit ieder moment geregeld kon zijn. Wij hebben ons nieuwe bezoekje al in de agenda staan, we gaan het zien!

Wil je meer weten over dit restaurant en de openingstijden? Bekijk dan hier de website.

La Pizza Blijdorp, Bentinckplein 1-3, Rotterdam.