Hebben jullie Bertmans weleens uitgeprobeerd? Hier kun je gezond genieten van wel heel lekkere gerechten. En extra goed nieuws: deze hotspot is vanaf nu ook geopend voor diner!

Bertmans stond sinds de opening meteen heel hoog op mijn lijstje om snel eens te gaan eten. Ik had er veel over gelezen, zelfs LINDA. magazine had er aandacht aan besteed. Dan moet het wel goed zijn. En dat was het ook!

Bertmans

Bertmans = verantwoord zonder saai te zijn

Bij Bertmans zijn de gerechten bijzonder: zoveel mogelijk gebaseerd op groente en glute-en suikervrij. Neem het speltbrood met gebakken portobello, tomatenmayo, bietjes en gecaramelliseerde uitjes. Heerlijk! De verse sappen komen uit de slowjuicer en zijn een echte aanvulling op je ontbijt of lunch. En heb je zin in een borrel met een verantwoorde snack? Ook dan ben je bij deze hotspot aan het juiste adres en als je er ’s avonds wilt eten, schuif je vanaf 27 februari 2017 net zo makkelijk aan voor het diner. Voor de kids zijn er pannenkoekjes en bananenbrood verkrijgbaar.

Terras aan het water

Bertmans

Kortom: een plek om te onthouden en om zeker nog heel vaak naartoe te gaan! Bij mooi weer gaan de stoelen en tafels naar buiten en kun je lekker genieten op het terras. Laat het voorjaar maar komen!

Bertmans, Zaagmolenkade 15, Rotterdam.
Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Bertmans.