Een van de gezelligste straten van Rotterdam is wat mij betreft wel de Witte de Withstraat. En ja, wie kent ‘m niet? Gezelligheid gegarandeerd, toch? Hoogste tijd om de leukste adresjes te benoemen om te lunchen in de Witte de Withstraat en in de naastgelegen straatjes. Goed nieuws: ook kinderen zijn hier van harte welkom.

5 x lunchen in de Witte de Withstraat

Supermercado

Een van de kindvriendelijkste plekjes is toch echt Supermercado, op de hoek van de Witte de Withstraat en de Schiedamse Vest. Voorzien van een heuse Minimercado, ofwel uitgebreide speelhoek waar de kleinste gastjes naar hartelust kunnen spelen.
Supermercado, Schiedamsevest 91, Rotterdam 

Bas Bakt

Voor heerlijke broodjes en de beste koekjes ga je natuurlijk naar Bas Bakt! Je leest het goed: bakker Bas bakt dagelijks (behalve maandag) al het lekkers in dit fijne plekje in de zijstraat van de Witte de With. Mag je niet missen.
Bas Bakt, Hartmansstraat 22, Rotterdam

Bakkerswinkel

Onmisbaar als je in de buurt bent: de Bakkerswinkel! Wij eten er de lekkerste scones, heerlijke soepjes en fijne broodjes. En Boris heeft het er ook naar zijn zin, kijk maar naar de foto boven dit artikel.
Bakkerswinkel, Schiedamse Vest 99a, Rotterdam

Bazar

Voor iedereen die zin heeft in een snelle hap: go see Bazar! Niet alleen leuk in de avond, ook tijdens de lunch waan je je in een sprookjeswereld. De gerechten smaken goed en worden snel opgediend. Ideaal wanneer je er met hongerige kindjes bent.
Bazar, Witte de Withstraat 16, Rotterdam

NRC

Last but not least: NRC! In een van de mooiste panden van de straat vind je deze knappe zaak. Vroeger kwam ik er om wijntjes te drinken, nu om broodjes te eten met de kids. Oh well, why not?
NRC, Witte de Withstraat 63, Rotterdam

Ken jij nog adresjes om aan dit lijstje toe te voegen? Laat het dan even weten in een reactie onder dit bericht. Merci!

Fotocredits: Prisca Visser