Ja hoor, deze is voor alle moms die met de kinderwagen of buggy naar de stad gaan! Want bij welke hotspots kun je gemakkelijk met een kinderwagen naar binnen? Kleine Rotterdammer zocht het voor je uit.

Kinderwagen-proof

Vorig jaar kregen wij een nieuwe kinderwagen, een Bugaboo Donkey om precies te zien. Groot in formaat, maar man o man wat is ie fijn. Hij rijdt lekker, is eventueel geschikt voor 2 kindjes en als ik ‘m alleen met Boris gebruik, heeft de kinderwagen ook nog eens een mand waar ik alle boodschappen in kan doen. Handig! Minder handig is het wanneer je net zin hebt in een koffietje en het blijkt lastig te zijn om in die ene hotspot met je kinderwagen naar binnen te gaan. Niet getreurd, bij deze hotspots rijd je gemakkelijk een kinderwagen naar binnen én je wordt er ook nog eens in de watten gelegd. Need I say more?

5 Rotterdamse kinderwagen-vriendelijke hotspots

KEET

Conceptstore KEET, wie kent ‘m niet? Achterin de winkel vind je een fijne plek om lekker te relaxen met goede koffie en wat lekkers. De opzet is er ruim, er is genoeg plek om je kinderwagen naast de tafel neer te zetten én er is een klein speelhoekje.
KEET, Oppert 2a, Rotterdam

Met de kinderwagen naar KEET

Juffrouw van Zanten Kralingen

Bij Juffrouw van Zanten is werkelijk waar over alles (maar dan ook echt alles) nagedacht. En dus geen trap die naar de beneden gelegen verdieping met speelhoek leidt, maar een helling waar je zo de kinderwagen vanaf rolt. Met een heuse ‘parkeerplaats’ voor kinderwagens, ook dat nog.
Juffrouw van Zanten, Lusthofstraat 27, Rotterdam

Bakkerswinkel Oostplein

Ook één van onze favorieten: de Bakkerswinkel bij Oostplein. Het voorste gedeelte is misschien niet heel handig om een kinderwagen te stallen, maar achterin de zaak is er volop ruimte.
Bakkerswinkel Kralingen, Oostplein 223a, Rotterdam

Croos

In Crooswijk vind je hotspot Croos en wat is het er fijn! Onlangs is er een muur doorgebroken waardoor er nog meer ruimte is. En met lekker weer plant je je wagen net zo makkelijk op het terras voor de deur. Kids in de zandbak en klaar is Kees!
Croos, Exercitiestraat 2, Rotterdam

Hopper Noord

Rotterdam heeft maar liefst twee Hoppers: één aan de Schiedamse Vest en eentje in de populaire straat Zwaanshals in Noord. Wat mij betreft allebei erg fijn, maar in aanwezigheid van de kleine meneer in de wagen, ga ik toch het liefste naar Noord. Want, je snapt ‘m vast al, genoeg plek voor kinderwagens.
Hopper Noord, Zwaanshals 474, Rotterdam 

Wat is jouw favoriete hotspot in Rotterdam om met de kinderwagen naartoe te gaan? Laat het weten in een reactie onder dit bericht en we vullen ons lijstje aan!

Foto’s: Prisca Visser

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren