Anne & Max zit nu eindelijk ook in Rotterdam, YES!

Nieuw in Rotterdam: Anne & Max

Wie? Anne & Max? Food en coffee café Anne & Max bestaat al heel wat jaren in Nederland. Ze zijn begonnen in Haarlem en zitten nu bijna in elke grote stad. Je kunt hier heerlijk (biologisch) ontbijten, lunchen, met een grote kop koffie op een luie stoel ploffen of genieten van de lekkerste vers gemaakte taartjes. Daarnaast serveren ze ook gezonde sapjes, smoothies, wijn of een high (of afternoon) tea en borrelhappen. Aan de kleintjes is ook zeker gedacht. Wie lust er nou geen een bio croissant, huisgemaakte limo of een warme ‘vandaag-blijf-ik binnen chocolademelk’?

Anne & Max Rotterdam

Huiskamer in de stad

Anne & Max Rotterdam zit op een fijne locatie in de stad, want wanneer je een hapje hebt gegeten kun je daarna shoppen bij de leuke winkeltjes in de buurt (denk aan Dille & Kamille en de Søstrene Grene). Als je hier nog weg wilt tenminste… Het is er namelijk wel heel gezellig! Boven in de zaak staan allemaal mooie velvet banken waar je samen met je gezin lekker kunt zitten. Er is ruimte om te spelen, te lezen en de kleintjes kunnen er lekker rond lopen. Let wel op de trappen die hier zijn. Ben je met een grote groep, neem dan plaats aan de huiselijke grote tafel in het midden van de zaak. Gezellig om spelletjes aan te spelen en ondertussen wat te snoepen van de taartjes. Met lekker weer is er ook een klein buiten terras waar je kunt genieten van je koffie of lunch of kies voor een plekje bij de grote ramen waar je uitzicht hebt over de gracht.

Anne & Max speelhoek

 

Anne & Max appeltaart

De sfeer is hier goed, het personeel vriendelijk en de gerechten smaken naar meer. Anne & Max zit naast Rotterdam ook in Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Eindhoven, Den Haag & Leiden. Oh en vergeet niet een kijkje te nemen bij de bar. Ze verkopen er hun eigen koffiebonen, huisgemaakte granola, mokken (met leuke teksten) en thee.

Anne & Max, Korte Hoogstraat 20, Rotterdam