Jamie’s Italian is alweer een tijdje te vinden in de Rotterdamse Markthal. Ben jij al bij deze toffe kidsproof hotspot geweest?

Jamie's Italian

Jamie's Italian

Lunch bij Jamie’s Italian

Op een zaterdagmiddag schoven wij voor de lunch aan bij Jamie’s en dit keer dus mét Ruben. We namen de gok dat hij wel een keer zonder middagdutje zou kunnen en wisten al gauw dat het die middag goed zou komen. Want al bij binnenkomst bleek er genoeg aandacht te zijn voor kids. Ruben kreeg een kleurplaat met krijtjes en een heuse viewmaster (weet je nog van vroeger?) waarmee hij het kindermenu kon bekijken. Zijn keuze was al snel gemaakt: het werd de spaghetti met gehaktballetjes. De viewmaster bleef gedurende de hele lunch zijn beste vriendje, want wat vond hij dit interessant om mee te spelen. Trip down memory lane als je het mij vraagt.

Jamie's Italian

Jummie Jamie!

Omdat het buiten redelijk koud was, konden we zelf ook wel een goede warme maaltijd gebruiken. Het was nog lastig kiezen, er stond zoveel lekkers op de kaart! Na lang wikken en wegen (‘weet je wat, we gaan nog gewoon een keer terug’), besloten we voor het vispotje en de ravioli met pompoen te gaan. En nee, dat waren zeker geen slechte keuzes. Het eten was vers, goed van smaak en echt meer dan voldoende. Jammer dat we na het gerecht zo vol zaten, want de toetjes zagen er ook erg fijn uit. En nog meer goed nieuws: kids kiezen al een dessert uit voor slechts €1,75!

Jamie's Italian

Jamie's Italian

Kerst vieren bij Jamie’s Italian

Kortom: toffe hotspot!

Achteraf schaam ik me een beetje dat we nog nooit eerder met Ruben bij Jamie’s Italian zijn geweest. Ik weet zeker dat we daar vanaf nu verandering in gaan brengen! En als we er dan toch in de buurt zijn, dan gaan we meteen even langs bij de leukste adresjes in het Maagd van Hollandkwartier.

Jamie’s Italian, Grotemarkt 90-92, Rotterdam