Yes, Rotterdam is weer een toffe nieuwe conceptstore rijker: give it up for PLEK!

Je moet je even buiten het bekende winkelgebied van Rotterdam begeven, maar dan heb je ook wat. PLEK is dé nieuwste aanwinst van de stad en meer dan een wandeling richting het einde van de Nieuwe Binnenweg waard. Ruim van opzet, mooie merken en een relaxte sfeer: hier kun je wel even ongedwongen rondkijken. En kopen, want de winkel verlaten zonder een tasje onder je arm, is lastig.

PLEK

PLEK

Verliefd op PLEK

Ik werd zelf op slag verliefd op het mooie interieur. Lichte kleuren, mooi aangekleed en veel daglicht door de koepels in het plafond. En dan heb ik het nog niet eens over de mooie merken die er worden verkocht. Wat dacht je van Anecdote, Samsoe & Samsoe, Amor Lux en Beck Söndergaard? Er zijn geweldige kledingstukken voor zowel mannen als vrouwen te koop, en ook voor kids vind je een klein assortiment kleding en cadeaus. En niet te vergeten: ook voor mooie spullen in je huis kun je hier prima terecht.

PLEK

PLEK

Koffie!

En als je voor of na het shoppen trek hebt in iets te drinken, dan ben je bij PLEK ook aan het goede adres. Op de eerste etage tref je er namelijk een klein koffiecafé aan. Niet meteen een plek waar Ruben zou kunnen spelen, maar dat mag wat mij betreft de pret niet drukken. PLEK is here to stay, en ik ben maar wat blij dat deze conceptstore ook in het Rotterdamse een eigen plekkie heeft gevonden.

PLEK, Nieuwe Binnenweg 178, Rotterdam
Bekijk hier de website voor meer informatie.