Mijn kleuter is helaas niet de allerbeste eter. Maar als het om cakejes of taart gaat, is ‘ie er als de kippen bij. En dus moesten we wel gebruik maken van deze aanbieding van de Rotterdampas: cakejes versieren bij Juffrouw van Zanten.

Traditie

Het lijkt een soort zondag-ochtend traditie te worden: met één van mijn besties en Ruben naar Juffrouw van Zanten in West om te ontbijten of gewoon koffie te drinken. Even de week doorspreken en voor Ruben meteen een fijn uitje. Normaal kiest hij voor het croissantje met chocoladepasta, maar sinds kort is het cakeje versieren zijn favoriet.

Cakejes versieren met de Rotterdampas

Cakejes versieren bij Juffrouw van Zanten

Tja, en ik snap wel dat een vierjarige helemaal in zijn nopjes is! Want cakejes versieren doe je bij Juffrouw van Zanten met alles erop en eraan! Zo zijn er twee kleine vers gebakken cakejes met slagroom, gekleurde hagelslagjes, chocoladebolletjes, kleine marshmallows en in stukjes gesneden druiven. What else do we need?

Mijn kleuter belegt zijn cakeje met uiterste precisie. Lang genieten van zijn kunstwerkje zit er overigens niet in. Voor je het in de gaten hebt, zit alles in zijn gulzige mondje. Maar hé, moet kunnen toch? In de tussentijd hebben de vriendin en ik dan weer wel tijd om even ongestoord te kunnen kletsen. Kortom: hij blij, wij blij. En ik weet meteen dat we weer een fijn uitje voor de zomervakantie hebben gevonden.

Cakejes versieren

Korting met de Rotterdampas

Wist je dat je met de Rotterdampas korting krijgt op deze activiteit? Op vertoon van je pas betaal je geen €3,50 maar slechts €1,75 per persoon. De actie duurt tot en met 31 augustus 2018 en je kunt hiervoor terecht bij Juffrouw van Zanten in Kralingen (Lusthofstraat 27) of Juffrouw van Zanten in West (Tweede Middellandstraat 27). See you there!

Juffrouw van Zanten, Lusthofstraat 27 en Tweede Middellandstraat 27, Rotterdam

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren