Een van de eerste blogposts van Kleine Rotterdammer ging ooit over Lennebelle, hét Rotterdamse sieradenmerk voor moms en kids. En nog steeds ben ik fan van al het moois van dit fijne label.

Lennebelle

Lennebelle is opgericht door de Rotterdamse Lenneke Kooijman, zelf moeder van twee knappe meiden. Lennebelle is in eerste instantie ontstaan als sieradenmerk voor vrouwen, maar al snel werd er een collectie gelanceerd voor moeders en kids: Lennebelle Petites. Deze lijn is ontstaan na de geboorte van de oudste dochter van Lenneke en symboliseert de speciale band tussen een moeder en haar kind(eren). De gouden en zilveren sieraden vertellen allemaal een eigen verhaal en zijn tot in detail uitgewerkt. Inmiddels heeft Lenneke al meerdere collecties uitgebracht en iedere nieuwe collectie is meteen een hit. Vind ik niet zo vreemd, want ook ik word hebberig van al het moois én de prachtige verpakking. De foto’s spreken voor zich, nietwaar?

Lennebelle Petites

 

Lennebelle verpakking

Lennebelle grow

Lennebelle ketting

Collectie Nest

Een van de laatste collecties is ‘Nest‘. En zoals de naam misschien al doet vermoeden, is dit een verwijzing naar een zwaan die haar kleintjes dichtbij zich houdt en ze met veel liefde beschermt. De collectie bestaat uit medaillons in de vorm van ei. Je kunt kiezen uit verschillende lengtes, er desgewenst letters in laten graveren en natuurlijk kun je er iets kleins en bijzonders in bewaren. Zelf ben ik de trotse bezitter van een zilver exemplaar met de letters B en R en ik ben elke keer weer blij als het eitje om mijn nek bundelt. Zijn de jongetjes toch een beetje in de buurt als ik zelf niet thuis ben.

Lennebelle Nest

Lennebelle nest verpakking

Shop Lennebelle nu met korting!

Benieuwd naar Lennebelle? Je kunt shoppen met korting! Op de Grow & Bloom collectie ontvang je nu 20% korting! En gebruik je de code kleinerotterdammerxlbp15 (geldig tot 21 juli 2018) dan ontvang je ook nog eens 15% korting op alle sieraden. Mooi meegenomen, toch? Happy shopping!

Meer weten? Kijk hier voor meer informatie.
Fotocredits: Lennebelle

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren