Wat doe je als je op zoek bent naar een geschikt baby cadeau en alleen maar blauwe en roze zoetigheid tegenkomt? Tuurlijk! Dan begin je gewoon je eigen label.

Tsja, het klinkt zo simpel. Maar dit is wel de geschiedenis van Sproet & Sprout, een stoer Rotterdams label met een knipoog naar eigentijdse volwassenen. De collectie van Sproet en Sprout bestaat uit rompers, slabbetjes, labeldoekjes en sinds kort ook t-shirts voor rebelse kindjes tot ongeveer 2 jaar oud. Alle items zijn wit en voorzien van een eigenwijze print met een pakkende tekst.

Sproet & Sprout streeft ernaar om creatief  en uniek te zijn. En dit gaat verder dan alleen het product. Want ook de service en de verpakking zijn van groot belang . Plaats je een bestelling in de webshop, dan krijg je meteen een vriendelijk bericht terug van Sproet & Sprout. Daarnaast ligt je bestelling, mooi verpakt, de volgende dag al in de brievenbus. En als je je aankoop helemaal origineel wilt verpakken, bestel je er gewoon een weckpot bij. Doet het goed als cadeauverpakking en oogt ook nog eens leuk boven de commode.

Sinds kort heeft Sproet & Sprout een eigen ruimte in INCONCEPT aan de Rotterdamse Coolsingel. Maar wees gewaarschuwd: naar buiten lopen zonder iets te kopen, is bijna onmogelijk…

Sproet & Sprout, Coolsingel 83, Rotterdam
Ga voor meer informatie en de webshop naar www.sproet-sprout.nl.