En daar is geen woord van gelogen. Want de pizza’s van Gusto zijn echt de lekkerste!

Tsja, en wat maakt deze pizza’s dan zo lekker? Wij denken dat het de combinatie is van verse, biologische ingrediënten en de liefde die het restaurant heeft voor het product. De bodem is lekker dun en knapperig en de topping is precies goed: geen overkill van kaas en tomaat, maar precies de goede balans.

Alleen naar Gusto gaan om een pizza te eten, het kan. Maar eenmaal binnen is het wel heel verleidelijk om ook nog even iets anders te bestellen. Een antipasti bijvoorbeeld, om te delen met je tafelgenoot. Of een stuk huisgemaakte taart met koffie en thee. Need we say more? En ook als je niet zo’n pizza fan bent, kun je bij Gusto goed terecht. De kaart biedt je namelijk ook nog een aantal verse pasta’s met ingrediënten van het seizoen.

PatisserieEn is Gusto ook geschikt voor kinderen? Wij vinden van wel! Het restaurant is ruim van opzet, heeft kinderstoelen en biedt de mogelijkheid om de allerkleinsten te verschonen. Daarnaast zijn de pizza’s ook in een klein maatje te bestellen. En… er is zelf gemaakt ijs. Heel veel ijs….

 

Restaurant Gusto, Schiedamse Vest 40, Rotterdam
www.gustoliva.nl

Foto’s: Sophia van den Hoek