Shame on me dat ik nog geen aandacht had besteed aan de Fenix Food Factory. Dus bij deze: een blog over deze fijne loods op Katendrecht waar het ook met kids heel goed toeven is.

Fenix Food Factory, een goed begin van het weekend

De Fenix Food Factory is inmiddels een begrip in het Rotterdamse. Niet zo gek ook, want in deze loods komen Rotterdamse lekkernijen, een fijne sfeer en een geweldige locatie samen. We waren er pas op een zaterdagochtend en wat was het er toen relaxed: de dag starten met een ontbijtje van Jordy’s Bakery, een rondje langs het water lopen en vervolgens in de loods wat boodschappen doen voor het weekend. Yum, van mij mag elke zaterdag zo beginnen.

Terras Fenix Food Factory

Met kinderen naar Katendrecht

En ja, natuurlijk was ik al eerder naar de Fenix Food Factory geweest, maar dan net altijd samen met de man en zonder kids. Samen wat drinken bij de Kaapse Brouwers, een hapje scoren bij Meneer Tanger en de laatste aanwinst boeken bekijken bij Bosch & De Jong Boekverkopers. Dat het zo leuk was met kids, had ik dus nog niet eerder ervaren. Feestje hoor, want de jongetjes konden ook buiten naar de bootjes kijken en Ruben mocht ook lekker ‘zelluf’ rondbanjeren.

Hoerenloper Rotterdam

Leuk in de buurt van de Fenix Food Factory

En ben je met kids bij de Fenix Food Factory geweest? Dan is er nog veel meer leuks in de buurt:

# Wat dacht je van een wandelingetje over de Hoerenloper? Dat wordt slotjes tellen…
# Voormalig stoomschip ss Rotterdam ligt op een steenworp afstand en in de zomer kun je zelfs zwemmen in het zwembad op het dek.
# Speeltuin Katendrecht is ook altijd een goed idee! Bekijk vooraf wel even de openingstijden op de website van de speeltuin, deze verschillen in de zomer en in de winter.
# Ga met de watertaxi naar een andere mooie plek in de stad, er zijn genoeg steigerlocaties.

Je ziet het: een fijn dagje gegarandeerd!

Met kinderen naar de Fenix Food Factory

Fenix Food Factory, Veerlaan 19D, Rotterdam

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren