In het Rotterdamse Vroesenpark vind je het Vroesenpaviljoen. Wat een fijne plek om bij lekker weer met je kids te bezoeken!

Het Vroesenpaviljoen is in 2015 geopend en ligt echt op een geweldige locatie aan de rand van het park. Het gebouw zelf is niet heel ruim, maar het grote terras maakt dit meer dan goed. Door de gunstige ligging heb je hier eigenlijk de hele dag door wel zon en als je wilt, kun je ook een beschut plekje onder de bomen zoeken. Met het park aan je voeten waan je je echt op een mega-terras.

Vroesenpaviljoen

Vroesenpaviljoen en kids

Wij zijn zelf op een zonnige zondagmiddag met Ruben naar deze hotspot in het park geweest. En wat hebben we genoten! Terwijl wij even tijd hadden om bij te praten, vermaakte Ruben zich prima met een bal op het grasveld. Wij bleven lekker staan, maar als we aan tafel hadden willen zitten, was er voor Ruben een kinderstoel geweest. Ook staan er op de kaart speciale gerechten voor kinderen. Kijk, daar worden we nou blij van! Het toilet vind je niet in het restaurant zelf, maar in een bijgebouw. Dat kan met kinderen bij slecht weer een klein nadeel zijn.

Vroesenpaviljoen

Speeltuin in de buurt

Na een tijdje spelen om ons heen, hield Ruben het wel even voor gezien. Maar geen probleem! Want vlakbij het paviljoen is er gelukkig ook nog een speeltuin. Al met al hebben we ruim twee uur kunnen borrelen bij het Vroesenpaviljoen. Laten we dat, met het mooie weer op komst, snel maar weer eens gaan doen…

Wil je meer weten over het Vroesenpaviljoen? Bekijk hier de website voor informatie en openingstijden.