Een tijdje geleden kon je op Kleine Rotterdammer al lezen over conceptstore Keet. Maar wisten jullie ook dat je hier heel goed terecht kunt voor een heerlijke lunch of ontbijt?

Keet, de nieuwste conceptstore van Rotterdam, is afgelopen mei geopend. De afgelopen weken zijn wij er al meerdere keren binnen geweest, wat is het een fijne plek! En ja, je kunt hier ook heel goed lunchen met mini’s, dus hierbij met veel liefde nog een blog over het koffiecafé van deze nieuwe toffe kidsproof hotspot.

Keet

In het koffiecafé van Keet kun je de gehele dag terecht voor de lekkerste gerechten. Een heerlijke clubsandwich, een tosti met geitenkaas of een goed ontbijt. Daarnaast kun je kiezen uit de lekkerste smoothies, sapjes en koffie van Tiktak. Voor de kleintjes staan er lekkere en gezonde boterhammen op de kaart. Smullen maar!

Keet

De sfeer in het koffiecafé is relax. De plek is ruim van opzet, heeft veel licht en oogt als een gezellige huiskamer. Je kunt er neerploffen met je laptop om te werken, maar ook met je kids is deze plek zeker een bezoekje waard. Keet beschikt over een ruime speelhoek. Zo kunnen je kindjes zich uitleven, terwijl jij even lekker kunt ontspannen. Heerlijk toch?

Keet

Wil je meer weten over Keet? Lees dan de eerdere blog van Kleine Rotterdammer of ga naar de website van Keet.

Keet, Oppert 2, Rotterdam