OWNED BY

Kleine Rotterdammer heeft weer een te gekke webshop voor je gespot! En goed nieuws, OWNED BY is binnenkort ook gewoon in Rotterdam te koop.

OWNED BY is in april opgericht door Linda Baart, Visual Merchandiser Manager bij Tommy Hilfiger en Calvin Klein. Afgelopen herfst maakte zij zelf een leren tas waar ze zoveel leuke reacties op ontving, daar moest ze iets mee doen!

OWNED BY

De collectie van OWNED BY bestaat uit leren notitieboekjes, leren accessoires en leren tassen, voor zowel de mama’s als de mini’s. Alle producten zijn handgemaakt en daarom uniek! Hoe leuk is het om een notitieboekje te hebben met een gepersonaliseerde voor-en achterkant. Leuk om alle bijzondere uitspraken van je kleintje in te verzamelen, toch? Of om zelf te gebruiken op je werk, ook fijn.

De tassen vind ik daarnaast ook erg tof. Leuke teksten op de tassen voor vrouwen en de voornaam van je kindje op zijn of haar rugtasje. Vooralsnog wordt de collectie alleen in de kleur zwart aangeboden, de verwachting is dat er in de toekomst ook met andere kleuren gewerkt zal worden.

OWNED BY is vanaf juli bij de Rotterdamse conceptstore Keet te koop. Wil je nu al shoppen bij OWNED BY of ben je gewoon benieuwd naar de hele collectie? Bekijk dan hier de website van Linda. Enjoy!