En toen was daar een jaar geleden ineens Keet! Wow, wat zijn wij blij met deze nieuwe hotspot in Rotterdam.


Keet is een jaar oud en wat doet deze hotspot het goed in het Rotterdamse. Niet gek, want in deze conceptstore vind je de leukste merkjes en artikelen van nog redelijk kleine webshops die buiten het internet nog geen vaste verkooppunten hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Hoeked, Selected by James, ebzo of Potpori. Alle producten waar je langs loopt trekken de aandacht en wil je meteen even van dichtbij bekijken.

Keet

Keet = Kidsproof café

En nog een fijne bijkomstigheid: Keet heeft een prima café. En dit café is nog eens kidsproof ook! Want met de grote speelhoek die grenst aan dit café kun je zelf genieten van een lekkere koffie terwijl je kroost zich amuseert met al het speelgoed. Voor de kleintjes die nog niet zelfstandig kunnen zitten is er een kinderstoel aanwezig.

Keet

Sfeer

De sfeer bij Keet is warm en gastvrij. Bij binnenkomst word je hartelijk welkom geheten door eigenaresse Claire of één van haar collega’s. Door het moderne interieur met de eigentijdse aankleding voel je je al meteen op je gemak. Ik heb zo’n vermoeden dat Kleine Rotterdammer nog heel vaak aan de Oppert te vinden zal zijn…

Keet

Keet, Oppert 2, Rotterdam. Bekijk hier de website.