Ben je op zoek naar unieke en handgemaakte kinderkleding voor kids tot en met maat 128? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op de website van ebzo!

ebzo

ebzo is in 2015 opgericht door Kim. Na de geboorte van haar zoontje Seb had zij specifiek in gedachte wat zij wat kleertjes betreft voor hem wilde shoppen. Haar zoektocht liep wel eens op een teleurstelling uit, waardoor Kim besloot om bij haar moeder op naailes te gaan. En ja, zo waren de eerste kledingstukken een feit!

Handgemaakt

Kim kreeg veel leuke reacties op haar kleding. Tijd dus om van haar hobby een webshop te maken. Alle kledingstukken zijn handgemaakt en dus uniek. De stof wordt ingekocht en vervolgens gewassen zodat de kleding niet krimpt tijdens de eerste keer wassen. Daarna wordt de kleding pas voorzien van een print en in elkaar gezet.

Ruben heeft al wat items van ebzo. De stoffen voelen zacht aan en ik ben echt verrast over de kwaliteit van de kleding. Kledingstukken die Ruben in de zomer van 2015 droeg, liggen nu klaar voor Boris. T-shirts die al vaak gewassen zijn, maar er dus nog steeds heel mooi uitzien. En omdat de collectie regelmatig wisselt, kan ik gelukkig ook nog wat mooie nieuwe kledingstukken voor Boris shoppen.

Wil je meer weten over ebzo? Bekijk dan hier de website.

Fotocredits: Annemarie Andriessen, Klik-Klak Fotografie