Oké, dit nieuwe Rotterdamse merk is dus écht te leuk om niet te delen: kennen jullie NOOX City Kids al? Speciaal voor iedereen die op zoek is naar unieke Rotterdamse kraamcadeaus.

NOOX City Kids, speciaal voor kleine Rotterdammertjes

Ik had het al zien liggen bij Lou-La, Ver van Hier en de Fenix Food Factory, de mooie spulletjes van NOOX City Kids. En toen zelfs mijn 4-jarige oog kreeg voor de ‘Mijn eerste momentjes in Rotterdam kaarten‘ (“Kijk mama, allemaal kaartjes van Rotterdam!”), kon een blog natuurlijk niet uitblijven. Want wow, de Rotterdamse Kristi en Inoek zetten met NOOX City Kids echt iets tofs neer! En behalve dat het er mooi uitziet en zacht aanvoelt, is het doel van het merk dat je samen met je kleintje de stad gaat ontdekken aan de hand van het verhaal dat de stadsdieren je vertellen. Mooi toch?

NOOX mijlpaalkaartjes

Uniek en handgemaakt babyspeelgoed

In de Rotterdamse collectie tref je dus de ‘Mijn eerste momentjes kaarten’ aan die je kunt gebruiken tijdens jullie wandelingen door de stad. Voor het eerst naar de markt, voor het eerst naar Diergaarde Blijdorp of juist voor het eerst samen koffie drinken: met deze kaartjes leg je al deze bijzondere eerste keren op een mooie manier vast. En wat vind je van het babyboekje? De stadsdieren (zoals de dikke duif, de meeuw en de hond) nemen jou en je kindje mee naar hun favoriete stukje Rotterdam. Om het nog unieker te maken, kun je dit boekje ook laten personaliseren met de naam van het kindje. En is jouw kindje gek op de dikke duif? Dan mag je de Soft toy duif niet missen: met een piepje in de buik en een handige klittenband strap de ideale hanger voor aan de maxicosi of in het bedje.

NOOX City Kids Duif

Noox City Kids babyboekje

Binnenkort verwacht: de geboorteslinger

En verwacht jij zelf binnenkort een kindje? In het najaar wordt er een hele gerse Rotterdamse geboorteslinger aan het assortiment toegevoegd. Verkrijgbaar voor zowel jongens als meisjes en voorzien van de tekst ‘Hoera, een Rotterdammertje’. Een regelrechte musthave, nietwaar?

Geboorteslinger Rotterdam Geboorteslinger

Wil je meer weten over NOOX City Kids? Bekijk dan hier de website of volg NOOX op Facebook of Instagram.

Foto’s (behalve de foto van de geboorteslinger): Prisca Visser

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met NOOX City Kids.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren