Je kent ze vast wel van Instagram, de meiden van het populaire account Breakfast in Rotterdam. Goed nieuws, want sinds maart dit jaar is hun eigen ontbijtzaak in Blijdorp een feit. Ik kan je vast een ding verklappen: ook met kids is het hier fijn!

Breakfast in Rotterdam

Hoe tof is dat dus: een booming Instagram-account hebben en dan je eigen zaak openen waar je de hele dag door kunt ontbijten. Ilse en Phuong deden het gewoon en vonden in de tweedehands meubelzaak ‘Spullen voor in je huis’ hun onderkomen. Ook de meubelzaak is er eentje om te onthouden: mooie retro tweedehands spullen die met recht een tweede kans verdienen. Ook de spulletjes zie je terug in het restaurantgedeelte. En mocht je mini (of jijzelf) een te gekke kinderstoel of nieuw speelgoed treffen, dan neem je het na afloop net zo makkelijk mee naar huis.

Spullen voor in je huis

Met kinderen naar Breakfast in Rotterdam

Ik testte deze verse hotspot uit op een regenachtige donderdag. Ruben was naar school en ik had alle tijd om met Boris en vriendin K. koffie te drinken. Aan kinderstoelen geen gebrek, ik mocht er gewoon eentje uit de winkel plukken. De meneer kreeg een banaan (want dat is zijn favoriete snack) en wij konden los op fijne koffie met een heerlijke SUE-bite. Ondertussen bekeek ik de ontbijtkaart en had ik er spijt van dat ik thuis al had gegeten. Zoveel lekkers, echt, ik zou niet eens weten wat ik zou moeten kiezen. Ook voor de kleintjes is er keus (een echte beren-boterham!) en na het eten kunnen ze lekker spelen in de speelhoek.

Breakfast in Rotterdam

Het zal niet lang meer duren voordat we weer richting Blijdorp gaan. En jullie? Hebben jullie deze nieuwe toffe hotspot al getest?

Breakfast in Rotterdam HQ & Spullen voor in je huis, Stadhoudersweg 96D, Rotterdam
Foto credits: Breakfast in Rotterdam

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren