SHPPR

We hebben weer een fijn adresje te delen met alle mama’s: SHPPR!

SHPPR is een super fijne kledingzaak, gevestigd in de Van Oldenbarneveltstraat in Rotterdam. Het is één van mijn favoriete kledingzaakjes waar ik altijd goed slaag voor mijzelf. Eens in de zoveel tijd krijg ik de kriebels en moét ik gewoon even gaan kijken of er weer leuke items aan de collectie zijn toegevoegd. Slecht voor de portemonnee, I know.

SHPPR

Bij SHPPR kom je onder andere de merken Cheap Monday, Denham, Gestuz, MbyM, Marie Sixtine, Storm & Marie, One Teasoon en Second Female tegen. Stuk voor stuk merken die vrouwelijk, stoer en trendy zijn. En ook niet mis, je kunt alles feilloos met elkaar combineren.

SHPPR

Ik vind de sfeer altijd heel relax. De winkel ziet er gezellig en warm uit en zelf de pashokjes zijn gezellig. Door het personeel word je altijd vriendelijk geholpen en van opdringerigheid is absoluut geen sprake.

SHPPR

Naast kleding kun je bij SHPPR ook terecht voor lingerie, accessoires en leuke hebbedingetjes voor in huis. En mama’s, er liggen soms ook hele gave kledingstukken voor mini’s die je vast niet kunt weerstaan…

SHPPR, Van Oldenbarneveltstraat 113, Rotterdam
www.shopperrotterdam.nl