Kleine Rotterdammer publiceerde kort geleden een lijstje met de pannenkoeken-hotspots van Rotterdam, maar die is hierbij uitgebreid! Want als je ergens lekker pannenkoeken (of een ander ontbijt) kan eten dan is het wel in de breakfast diner By Jarmusch!

Koffie & (tweede) ontbijt op de woensdagochtend

Op deze stormachtige woensdagochtend had ik mijn wekelijkse koffiedate met ‘de boevenclub’. Drie peuters van tweeënhalf, hun moeders en inmiddels ook nog twee babyzusjes. Zeg maar gerust de maximale stresstest voor de Rotterdamse horeca. Met zulke kleintjes beginnen onze ochtenden al vroeg. Mijn ontbijt had ik dus al achter de kiezen, maar tegen een second breakfast zeg ik geen nee!

Kijken hoe je ontbijt wordt gemaakt By Jarmusch

Service with a smile by Jarmusch

Op het moment dat je by Jarmusch over de drempel stapt waan je je even in de US. Met de booths, de barstoelen aan de counter en serveersters in klassieke waitress outfits is de setting perfect. Er is genoeg ruimte voor de kinderwagens en de peuters vonden het maar wat leuk om in de booth te zitten. Mocht je toch een kinderstoel willen aanschuiven, dan zijn die er ook. Klein puntje: er is geen verschoontafel aanwezig op het toilet, maar als city-moms weten we ons gelukkig wel raad in dat soort situaties.

By Jarmusch is ontstaan uit liefde voor filterkoffie, maar ook de flat white die ik dronk was heerlijk! De chia bowl met vers fruit was een plaatje om te zien en smaakte even goed. De pannenkoeken waren binnen no time verorberd door de kids, ze likten hun vingers af bij de maple syrup die er rijkelijk overheen was gegoten.

De kinderen waren vandaag even onstuimig als het weer, maar de bediening bleef even vriendelijk en geduldig. De koks vonden het maar wat leuk dat er twee jochies wilden zien waar de pannenkoeken werden gebakken. Service with a smile, niet alleen in de US, maar ook by Jarmusch!

By Jarmusch koffie

By Jarmusch, Het Industriegebouw, Goudsesingel 64, Rotterdam

BewarenBewaren