Kids en pannenkoeken zijn altijd een goede combinatie! Maar waar in het Rotterdamse kun je terecht voor de beste pannenkoeken? Kleine Rotterdammer heeft de lekkerste pannenkoeken restaurants van Rotterdam voor je op een rijtje gezet. 

Pannenkoeken eten in Rotterdam: dat doe je hier!

En nee, geen standaard pannenkoekenhuizen, maar plekken waar je als ouder ook lekker kunt zitten en eten.

Lilith

Eén van mijn favorieten wat pannenkoeken betreft is toch wel Lilith in het centrum van de stad. Buiten het feit dat de koffie er erg lekker is, zijn de pannenkoeken helemaal een feestje. Bestel ze met zwarte bessen of Nutella en je dag kan niet meer stuk!
Lilith, Nieuwe Binnenweg 125A, Rotterdam

Brasserie Waalhaven

Aan de start-en landingsbaan van Rotterdam-The Hague Airport vind je Brasserie Waalhaven. Vooral in de zomer is het hier voor kids een feestje: spelen in de speeltuin, buiten vliegtuigen spotten en natuurlijk pannenkoeken eten. Voor ouders is dit een relaxte plek met goed eten en een heel fijn terras.
Brasserie Waalhaven, Malpensabaan 3, Rotterdam

Juffrouw van Zanten

Zin in de gezonde variant? Ga dan naar Juffrouw van Zanten en bestel er de bananen pannenkoekjes! Erg lekker en als je wilt worden ze ook nog eens geserveerd met vers fruit.
Juffrouw van Zanten, Lusthofstraat 27 en Tweede Middellandstraat 27, Rotterdam

Vroesenpaviljoen

In het Vroesenpaviljoen is het altijd fijn toeven, zeker met lekker weer! Er staat genoeg lekkers op de kaart en jawel, zo ook de blueberry pancakes met golden syrup, mascarpone en pistache.
Vroesenpaviljoen, Vroesenlaan 60, Rotterdam

Bertmans

Bertmans is dé hotspot van Rotterdam als het om vegan eten gaat. En wist je dat de pannenkoek hier heel goed bij past? Bertmans serveert je met veel liefde de pannenkoekjes van boekweit en amandelmelk met banaan, blauwe bessen, munt, maple en cachew whipped cream. Need I say more?
Bertmans, Zaagmolenkade 15, Rotterdam

Wat is jouw favoriete place-to-be in Rotterdam als het om pannenkoeken eten gaat?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren