Een tijdje geleden kon je al lezen over het fijne kantoor dat ik deel met nog 3 andere ondernemende Rotterdamse moms. En omdat we allemaal niet vies zijn van design, hebben we ook wat Vitra accessoires aan ons kantoor toegevoegd. Zo wordt het nóg fijner werken!

Vitra

Misschien kennen jullie het merk Vitra wel. Wat dacht je van de bekende Eames stoel of de gekleurde olifant? Precies, hoef ik verder geen woorden aan vuil te maken volgens mij. Voor wie het merk nog niet kent: Vitra staat bekend om toffe samenwerkingen met succesvolle ontwerpers (zoals Charles en Ray Eames) die ook nog eens duurzaam zijn. Mooi toch?

Vitra Elephant kinderstoel

Vitra accessoires in ons kantoor

Voor ons eigen office (soms besef ik me ineens dat het gewoon écht ons kantoor is!) kozen we natuurlijk voor een Vitra Elephant kinderstoel. Want hoewel we allemaal zoveel mogelijk proberen om werk en privé gescheiden te houden, soms komt het voor (lees: stakingen op school) dat een van ons voor een paar uurtjes een kindje bij zich heeft. En echt, dan is deze stoel dus ideaal om even mee te spelen. Buiten dat vinden wij het natuurlijk ook niet vervelend om er de hele dag naar te kijken, maar dat terzijde. Natuurlijk houden we ook van gezond eten en een geordend bureau. Vandaar dat ook de Rotary Tray opberger (alias fruitschaal) en de O-tidy Organiser opberger (dé pennenbak) niet mogen ontbreken.

Vitra accessoires o tidy opberger

Wat er nog meer op onze Vitra wishlist staat? Genoeg! Zo zou de House Bird vogel erg mooi staan in de vensterbank of in de boekenkast en kunnen we ook nog wel een Storage Toolbox opbergbak gebruiken voor onze verzameling theezakjes en verse gember. Nou ja, een mens moet iets hebben om over te kunnen dromen, nietwaar?

Wil je ook wat Vitra accessoires toevoegen aan je kantoor of huis? Bezoek dan zeker eens de website van MisterDesign, hofleverancier van ons fijne kantoor.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren