In hartje Rotterdam, aan het Hofplein, huur ik sinds mei 2017 een heel fijne kantoorruimte met nog 3 andere Rotterdamse onderneemsters. Hoogste tijd om je ons office te laten zien!

Hoe het allemaal begon

Misschien ken je UrbanMoms.nl, Shopinstijl.nl en ByAlex Playmats wel? De lovely ladies achter deze bedrijven leerde ik kennen in 2016. We waren alle vier moeder, hadden dezelfde interesses én waren allemaal op zoek naar een fijne kantoorruimte om onze bedrijven verder te laten groeien. Een ruimte die we zo konden aankleden zoals wij dat wilden, met fijne spullen en allemaal ons eigen bureau waar we ook na een werkdag gewoon onze spullen konden laten liggen. Een échte werkplek dus, zodat we allemaal minder thuis zouden werken en ook een betere balans in werk/privé zouden hebben.

Ons kantoor bij Spaces

Eigen office = stok achter de deur

En zo geschiedde: onze zoektocht naar het ideale kantoor ging van start! Ik was hoogzwanger van Boris (sterker nog, 4 dagen later werd hij geboren) en we dwaalden met wat kids door de stad. Uiteindelijk vonden we bij Spaces waar we naar op zoek waren, een fijne ruimte met uitzicht op de Hofbogen. Dit moest ‘m zijn! We besloten om ervoor te gaan en vanaf 1 mei 2017 was het zover: wij hadden een eigen office. Voor mij persoonlijk een hele fijne ontwikkeling, want zo kwam ik na de geboorte van Boris weer goed in het werkritme en zo was het ook meteen mijn stok achter de deur om het freelance bestaan serieus op te pakken.

Aan het werk in ons kantoor bij Spaces

De inrichting van ons kantoor

En als je met drie creatievelingen een kantoor huurt, dan weet je dat er ook aan de inrichting aandacht wordt besteed. We bedachten wat we nodig hadden én mooi vonden en zo ontstond ons wensenlijstje. Zo mocht een eettafel van Hay niet ontbreken (met de eetkamerstoelen van Hay natuurlijk), waren Femke en ik groot fan van de plantenbak van Ferm Living en omdat het sporadische ook weleens voorkomt dat we kids meenemen (denk aan: stakende scholen), hadden we ook de Vitra elephant kinderstoel hoog op ons wensenlijstje staan. En tadaa, zie hier ons resultaat! De mooie design items die je ziet zijn trouwens van MisterDesign, onze favoriete shop wat design meubelen betreft.

En wat de toekomst betreft zijn we zeker van plan om nog een tijdje in ons fijne kantoor te blijven werken. We hebben ons huurcontract verlengd én er zijn zelfs wat enthousiaste dames die hebben aangegeven ook bij ons te willen komen werken. Wil je een keer komen kijken? De koffie staat voor je klaar!

De foto’s zijn gemaakt door Alexandra van ByAlex Playmats.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren