Wow, wat ben ik hier blij mee: Kleine Rotterdammer is genomineerd voor een Dutch Mom Blog Award in de categorie ‘Talent’!

Ik kan me nog goed herinneren dat de eerste uitreiking van de Dutch Mom Blog Awards twee jaar geleden plaatsvond tijdens het 100% Mama Event. Ik was er toen zelf niet bij, maar ik dacht wel: Wow, wat is het gaaf wanneer je daarvoor wordt genomineerd. Kleine Rotterdammer bestond toen ook nog niet eens, maar ik had al wel vaag het idee om ook te gaan bloggen. Omdat het me leuk leek, maar nooit gedacht dat ik twee jaar later tot één van de genomineerden zou behoren.

Dutch Mom Blog Awards

Voor wie de awards nog niet kent, even een korte kennismaking. De awards worden sinds 2014 jaarlijks uitgereikt en het doel ervan is om de beste Nederlandse mom influencers aan het grote publiek te laten zien en om blog talent een podium te bieden. Er zijn 3 categorieën: Fashion, Lifestyle en Parenting. Daarnaast worden er nog 2 awards uitgereikt: een award voor Beste Instagrammer en de Talent Award. Kleine Rotterdammer is genomineerd voor laatstgenoemde award en ik vind het zo tof dat een ‘Rotterdamse’ blog een landelijke nominatie heeft gekregen.

Museum Boijmans van Beuningen

De uitreiking van de awards vindt vrijdag 16 september aanstaande plaats in Museum Boijmans van Beuningen. Hoewel we nu nog lekker genieten van onze vakantie (we zijn net op tijd weer thuis), heb ik erg veel zin in vrijdag. En of Kleine Rotterdammer nu wint of niet, ik ben sowieso heel blij met de nominatie en vind dit het mooiste compliment voor mijn blog tot nu toe. Uiteraard was Kleine Rotterdammer er nooit geweest zonder jullie, die lieve en fijne lezers. Bedankt dat jullie mij zo trouw volgen, ik hoop jullie nog heel lang te kunnen inspireren!

Wil je meer weten over de Dutch Mom Blog Awards? Bekijk dan hier de website.