Weekend, yay! Wat vliegt de week toch snel voorbij. Wij zijn afgelopen dagen lekker nog even op vakantie geweest, maar ik vind het zeker geen straf om dit weekend weer lekker in Rotterdam door te brengen. Er is namelijk weer genoeg te doen! 

Rotterdamse Kost – 15 tot en met 18 september

Dit foodfestival is inmiddels een begrip in het Rotterdamse. En ook tijdens de vierde editie van Rotterdamse Kost kun je je hart ophalen. Het Museumpark staat geheel in het teken van muziek, cultuur, culinair en kunst. Op zaterdag en zondag is er voor kids van alles te doen. Wat? Je leest hier het volledige programma van Rotterdamse Kost.

Oostplein Swingt – 17 en 18 september

Op zaterdag en zondag sluit je de zomer af op het Oostplein. Hoe? Eet er iets lekkers, geniet er van de muziek en dans er op los! En als je er dan toch in de buurt bent, kun je meteen naar de Bakkerswinkel. Voor kids wordt er ook van alles georganiseerd. Het volledige programma tref je hier aan.

De Kaapse Vintagemarkt – zondag 18 september

Het Deliplein is zondagmiddag het decor voor de Kaapse Vintagemarkt. Struin met je kroost langs de meest bijzondere kraampjes en ga daarna gezellig iets drinken bij de Fenix Food Factory of bij één van de andere hotspots op of rondom het Deliplein. De laatste informatie omtrent het event lees je op deze Facebookpagina.

Fotocredits: Kaapse Vintagemarkt