In de week van 20-26 juli 2015 organiseert Evites Dansschool voor het eerst een Summer Course voor kids, jongeren en volwassenen. De Summer Course wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met het Scapino Ballet, hoe bijzonder!

Evites Dansschool
Evites is vier jaar geleden opgericht door psychologe en dansdocente Eva en momenteel volop in ontwikkeling. Inmiddels verzorgt de dansschool op meerdere locaties in de stad balletlessen. Hierbij staat de visie dat dansen en iets leren prima samengaan, centraal. Kinderen moeten zich vrij kunnen bewegen, plezier kunnen maken én iets kunnen leren. Eigenaresse Eva stond dankzij deze bijzonder aanpak en visie in 2014 nog in de Top 50 van zelfstandige ondernemers van dat jaar.

Summer Dance Course

Summer Course
In de week van 20 tot en met 26 juli vindt in nauwe samenwerking met het Scapino Ballet de Summer Course plaats. Evites is hiermee één van de weinige dansscholen in de omgeving van Rotterdam die een dergelijk speciaal programma aanbiedt. Verschillende doelgroepen, van peuters tot volwassenen, kunnen zich deze week laten inspireren en enthousiasmeren op het gebied van dans. Voor iedere leeftijdscategorie is er gedurende de week een passend programma met verschillende workshops opgesteld zodat iedereen op zijn of haar niveau kan deelnemen. De workshops vinden plaats in de studio’s van het Scapino Ballet en worden begeleid door ervaren dansdocenten.

Zelf heb ik onlangs kennis mogen maken met Evites. Ik werd geraakt door het oprechte enthousiasme en de bevlogenheid van deze dansschool. Als moeder kan ik het alleen maar toejuichen dat er ruimte is voor de ontwikkeling van het kind waarbij vrij bewegen en leren samen gaan. De echte Kleine Rotterdammer is helaas nog te klein om deel te nemen, maar even kijken bij de Summer Course, dat ga ik zeker doen!

Wil je meer weten over Evites of heb je interesse in deelname aan de Summer Course voor jezelf of voor je kids? Klik dan hier voor meer informatie.

Deze blogpost is ontstaan in samenwerking met Evites Dansschool.
Foto’s: Evites Dansschool