Rotterdam is een foodfestival rijker. Maak je agenda vrij want van 29 tot en met 31 mei staat het Museumpark in het teken van Piccalilli Food Camp! 

Het Piccalilli Food Camp wordt dit jaar voor de eerste keer georganiseerd en belooft een groots event in de stad te worden. Drie dagen lang kun je hier namelijk genieten van heerlijk eten. De streetfood-cateraars zijn speciaal geselecteerd op het verhaal achter het eten, duurzaamheid en presentatie. En natuurlijk onderscheiden zij zich ook door de passie voor écht goed eten en het creëren van sfeer en beleving.

Het grootste terras van de stad
Het Piccalilli Food Camp wordt een soort van groot kamp. Met in het midden een podium en daaromheen de foodtrucks. De 500 zitplaatsen bombarderen dit event meteen tot het grootste terras van Rotterdam. Met optredens van singer-songwriters, bands, DJ’s, straatartiesten en dansers moet dit wel een hele gezellige bedoeling worden!

Kidsproof
En nog een fijne bijkomstigheid voor alle papa’s en mama’s onder ons: dit festival is kidsproof! Want door de aanwezigheid van onder andere een zweefmolen, springkussen en circusactiviteiten zullen ook alle kleine Rotterdammertjes zich prima kunnen vermaken.

Wil je meer weten over het Piccalilli Food Camp? Bekijk dan hier de Facebook-pagina van het event voor het laatste nieuws. Enjoy!