Stop met zoeken naar mooi en eerlijk speelgoed voor kids! Selected by James biedt je de mooiste spulletjes om mee te spelen en om de kinderkamer mee aan te kleden. 

Selected by James is eind 2014 opgericht door de Rotterdamse Sanne. Tijdens haar zwangerschap van zoontje James kwam zij op het idee om een webshop te beginnen waar je mooi, eerlijk en veelal handgemaakt speelgoed kunt kopen. En deze webshop moest natuurlijk de naam van haar zoontje krijgen.

Selected by James

Mooie merkjes
Tja, en welke merkjes en spullen kun je dan verwachten? Sanne heeft de mooiste en duurzame artikelen verzameld van April Eleven, Corby Tindersticks, Des Enfantillages, Franky’s Playground, Noodoll, norsuStories, Pinch Toys, Rock & Pebble, Sketch inc en Stories for Autumn. Spulletjes die tijdloos zijn en steeds opnieuw weer door je kindje kunnen worden ontdekt.

Selected by James

Favorieten
Het is lastig om uit al dit moois mijn favoriete items te kiezen. Heel eerlijk, ik vind alle producten helemaal te gek! Ook niet onbelangrijk voor de ouders dat het speelgoed er nog een beetje leuk uit ziet, toch? Het zal tenslotte vaak nog vaak genoeg door de woonkamer slingeren…

Ga voor meer informatie naar de webshop van Selected by James of volg Selected by James op Instagram.

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Selected by James.
De beelden zijn afkomstig van Selected by James.