Op de Rotterdamse Nieuwe Binnenweg zit El-Eef. En mama’s opgelet, hier kun je heel relax shoppen voor je mini!

El-Eef heeft het eigenlijk allemaal: een fijne omgeving, lief personeel, een geweldige collectie én gelegenheid voor kids om zich te vermaken. Kleine Rotterdammer is fan!

El-Eef
Collectie

De collectie bevat een mix van hippe, tijdloze en goed draagbare kleding in de maten 92 tot en met 176. Denk aan mooie merken als Finger in the Nose, I dig denim, Bellerose, Little Eleven Paris en Imps&Elfs. Elk kledingstuk is geselecteerd op draagbaarheid en comfort, zodat je kids zich hier vrij in kunnen bewegen. Zelf kan ik niet wachten tot de echte Kleine Rotterdammer maat 92 past.

El-Eef


Neem je kids mee!
Soms kan shoppen met kinderen best vermoeiend zijn, maar bij El-Eef hoef je je hier geen zorgen om te maken. Met een mooie speelhoek voor kinderen en een tuin waar ze lekker kunnen spelen, kun jij zelf onder het genot van een kop koffie of thee met lekkers de leukste outfits bij elkaar scoren.

El-Eef


Nieuwe Binnenweg

El-Eef is gevestigd op de bruisende Nieuwe Binnenweg. En als je hier dan toch bent, kun je meteen naar Koekela of de Urban Espresso Bar. Nog een goede reden om te gaan shoppen, toch?

El-Eef, Nieuwe Binnenweg 133-c, Rotterdam
Kijk voor meer informatie en openingstijden op de website van El-Eef.