Afgelopen week was ik met mijn collega’s bij Bio Bodega. En wat hebben we hier lekker gegeten! Hoogste tijd om je van alles te vertellen over deze Rotterdamse hotspot. 

Bio Bodega vind je in de Proveniersbuurt, vlak achter Rotterdam Centraal Station. Al bij binnenkomst valt het je op hoe relaxt de sfeer er is. Het interieur ziet er warm en toch modern uit, de tafels nodigen je uit om echt even lekker te gaan zitten en dan heb ik het nog niet eens over de kaart en de gastvrouw gehad. Echt, alles lijkt te kloppen!

Bio Bodega

Bio Bodega = natuurlijk

Nou, laat ik dan maar met de kaart beginnen. Of nee, eigenlijk moet ik krijtbord zeggen. Want achter de bar staat de muur volgeschreven met al het lekkers dat je er kunt bestellen. Wordt het één van de twee clubsandwiches, een heerlijke salade of toch de veggie platter? Het maakt niet uit wat je kiest, alles is er even lekker!

Bio Bodega

Alle lof voor Claudia

Bio Bodega wordt gerund door de Peruviaanse Claudia. En zij maakt het plaatje pas echt compleet. Wat een lieve vrouw! En ook al is super druk in zaak (het is lunchtijd en alle tafels zijn bezet), Claudia laat zich niet gek maken en helpt iedereen even vriendelijk.

Met kids

Ik vind dit restaurantje echt een fijne plek om met collega’s, manlief of vriendinnen naartoe te gaan. Je kunt er je kroost mee naartoe nemen, maar ik zag er bijvoorbeeld geen kinderstoel staan en er was geen ruimte om te verschonen. Geen probleem wat mij betreft, met Ruben ga ik gewoon naar andere plekjes toe. En als ik wel bij Bio Bodega ben, neem ik meteen iets lekkers mee uit de biologische winkel.

Meer weten over deze biologische hotspot? Bekijk hier de Facebook-pagina!