Manlief had op een zonnige zondag een idee: laten we naar Delfgauw gaan! Daar zou toffe hotspot Café du Midi zijn. Zo gezegd en zo gedaan. Nooit gedacht dat ik mijn zondagmiddag zo relaxed kon doorbrengen.

Café du Midi: met kinderboerderij!

Eén dingetje ben ik in de inleiding vergeten te vermelden: Café du Midi heeft namelijk een mini-kinderboerderij. Een boerderijtje met geitjes en kippen waar kids (in ieder geval mijn meneer) uren zoet kunnen zijn. Tussen de boterhammen met kroketjes of pannenkoeken door, gaan zij lekker hun gang in de weide en bestel jij nog een kop koffie of een goed glas wijn. Gewoon omdat het kan en omdat het er zo fijn is.

Café du Midi

Lekker eten!

En niet alleen voor kids is dit een fijne plek, ik vond het er als mom ook erg prettig. Lekker eten (probeer zeker eens de salade met kip), vriendelijke bediening en een rustgevende omgeving. Midden tussen de weilanden: het is een mooie afwisseling met de drukte van de stad.

Cafe du Midi

Balans

In een eerdere blog schreef ik al over rust en balans. Ik vind het met een drukke baan en een gezin met kleine kindjes vaak lastig om in balans te zijn. Het klink misschien gek, maar deze zondagmiddag bij Café du Midi voelde ik me écht helemaal ontspannen. Café du Midi gaat mij nog vaker zien, dat weet ik zeker!

Café du Midi

Wil je meer weten? Bekijk dan hier de website van Café du Midi.

BewarenBewaren