Misschien heb je ze al eerder voorbij zien komen: blogs of foto’s van ons fijne kantoor aan het Rotterdamse Hofplein. En ja, in dit kantoor mochten ook de stoelen van Hay niet ontbreken.

Ons kantoor

Op ons kantoor hebben we iets met mooie spullen. Misschien omdat we allemaal vrouw zijn of omdat het gewoon is wie we zijn. Hoe dan ook, toen we ons kantoor een jaar geleden gingen inrichten, mocht ook het Deense merk Hay niet ontbreken. Want ja, we love Hay!

Hay stoelen

Designmerk Hay

Grote kans dat je dit merk wel kent. Hay is in 2002 opgericht in Denemarken en inmiddels wereldwijd bekend om het uitgebreide assortiment van design meubelen en accessoires. De oprichters van het merk laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60. Ze zien het als een roeping om de innovatieve grootheid van die jaren op moderne wijze terug te laten keren in Deens meubelontwerp. Het merk staat voor betaalbaar en duurzaam design en is onmiddellijk herkenbaar aan het gebruik van felle kleuren.

Hay stoelen

Ons kantoor had natuurlijk een eettafel nodig, want hé, we moeten wel gezellig met elkaar koffie kunnen drinken en kunnen lunchen. We kozen voor de Hay Copenhague eettafel en daar moesten natuurlijk ook mooie Hay stoelen bij komen te staan. Het was nog lastig kiezen, er is zoveel moois, maar het werden uiteindelijk de J77 Chair stoelen van gezeept beukenhout. Simpel, zit lekker en verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Nog meer moois!

En ja, er zijn nog meer mooie stoelen van Hay verkrijgbaar! Wat dacht je van deze beauty’s?

Hay stoelen

#1. Voor als je op zoek bent naar een fijne stoel in een felle kleur: dit is de About A Chair, verkrijgbaar in meerdere kleuren
#2. Ik zijn mijn jongens al zitten op deze Little Nobody Stoel
#3. De Chair Stoel staat prachtig in de babykamer
#4. De Palissade Dining Armstoel is ideaal voor buiten
#5. Ook fijn voor aan de keukentafel: de J104 Chair Stoel

Je ziet het: genoeg moois dus! Wil je de gehele collectie van Hay bekijken? Bezoek dan eens de website van MisterDesign.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren