En als je kleuter ineens vier jaar is, is het echt wel de hoogste tijd om een keer met hem naar de tandarts te gaan. Wij bombardeerden Te Gekke Bekkies tot onze nieuwe praktijk en ja, dat was een hele belevenis.

Te Gekke Bekkies

Op de Rotterdamse Kleiweg vind je sinds kort een nieuwe praktijk: Te Gekke Bekkies. Zelf stel ik een bezoek aan de tandarts zo lang mogelijk uit (iets met angst), maar toen ik écht vond dat ik er niet meer onderuit kon, besloot ik maar meteen een nieuwe tandarts te zoeken waar ik ook met de boys aan het juiste adres was. Te Gekke Bekkies moest het worden. In eerste instantie gericht op kids, dus dan moest het met mij ook wel goed komen.

In de wachtkamer bij Te Gekke Bekkies

Angst voor de tandarts

En goed kwam het! Ik bezocht de praktijk een week eerder dan Ruben en werd meteen door Marieke (de mondhygiëniste en eigenaresse van de praktijk) op mijn gemak gesteld. Echt, dat een controle zo relaxt kon zijn, dat had ik nog niet eerder ervaren. Een week later was Ruben dus aan de beurt en in de wachtkamer begon zijn feestje al. Verkleedkleding én een heuse speelhoek. Beter wordt het niet.

In de stoel bij Te Gekke Bekkies

Voor het eerst naar de tandarts

Marieke laat Ruben in de behandelkamer allereerst een zonnebril uitkiezen en vertelt hem vervolgens wat ze gaat doen. De kleuter is vol verwachting en vindt het reuze interessant als er in zijn mondje wordt gekeken. Hij heeft gelukkig geen gaatjes en Marieke geeft nog wat tips hoe we dit ook op de lange termijn kunnen voorkomen. Na afloop mag Ruben nog een cadeautje uitkiezen, zijn dagje tandarts kon niet meer stuk. Mijn dag trouwens ook niet; de meneer deed het super goed en we hebben weer een mooie mijlpaal kunnen afstrepen.

En goed nieuws voor jullie: Te Gekke Bekkies neemt nog nieuwe klanten (ook ouders!) aan. Je kunt je aanmelden via de website van de praktijk.

Te Gekke Bekkies, Kleiweg 307, Rotterdam

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren