Yes, we hebben er in Rotterdam weer een kidsproof hotspot bij!

NOC NOC

NOC NOC is sinds april geopend en gevestigd aan de Rotterdamse Botersloot. NOC NOC staat voor No Ordinary Coffee en Not Only Coffee. Ik liep er vorige week toevallig langs en werd meteen enthousiast van de relaxte sfeer. Hoogste tijd dus om er even met de echte Kleine Rotterdammer neer te ploffen.

NOC NOC

We worden bij binnenkomst hartelijk welkom geheten. We bestellen wat te eten en drinken en binnen de kortste keren staat het lekkers op tafel. De cappuccino is lekker en krachtig, het bananenbrood is warm en smaakt erg goed met honing erbij. Op de kaart staat nog veel meer lekkers, van broodje tot borrelplank en van espresso tot lekker biertje. Yammie, hier word ik enthousiast van! Wat een fijne plek om bijvoorbeeld ook aan het einde van middag eens even lekker neer te ploffen en te borrelen.

NOC NOC

De echte Kleine Rotterdammer had het prima naar zijn zin. Het was fijn dat er een kinderstoel voor hem aanwezig was en je ziet het goed op de foto: hij kreeg zelf een mini-cappuccino. Hoe lief! Een ruimte om te verschonen en een speelhoek ontbraken echter, maar wie weet, misschien volgen deze wel op korte termijn.

Een ding is in ieder geval wel zeker: wij gaan snel weer terug naar de Botersloot!

Wil je meer weten over NOC NOC? Bekijk dan hier de website.