Rotterdam kent talloze toffe en gezellige hotspots waar je lekkere koffie kunt drinken. Kleine Rotterdammer zet de vijf leukste Rotterdamse koffietentjes voor je op een rijtje, ze zijn leuk om met én zonder kids te bezoeken!

En ja, dit zijn dan de favorieten, op willekeurige volgorde.

NOC NOC

NOC NOC is relatief nieuw in het Rotterdamse, maar wat een fijne plek! Gelegen in het centrum van de stad is het dé plek om even lekker neer te ploffen voor een goede kop koffie. Kids zijn er ook van harte welkom!
NOC NOC

Urban Espresso Bar

Wie kent ‘m niet, de Urban Espresso Bar? Helaas is alleen de vestiging aan de Nieuwe Binnenweg nog geopend, maar dat mag de pret niet drukken, toch?

Man Met Bril Koffie – Het Hoofdkantoor

De koffie van Man Met Bril is onlangs uitgeroepen tot de beste koffie van Nederland. Niet zo gek, want deze koffie is echt heel lekker! Bij Het Hoofdkantoor kun je ‘m proeven.  
Hopper

Hopper

Rotterdam is twee Hoppers rijk en bij beide vestigingen is de koffie heerlijk! Bestel er iets lekkers bij en genieten maar.

Urban Bakery

Tja, Urban Bakery… Daar is Kleine Rotterdammer ooit mee begonnen. En niet voor niets, want dit is nog steeds één van mijn favoriete Rotterdamse stekkies om koffie te drinken.

Urban Bakery

Wat is jouw favoriete koffietentje in Rotterdam? Laat het weten!