Bij het horen van de naam ‘Rauwdouwer’ werd ik wel heel nieuwsgierig. Je snapt het al: over deze kindvriendelijke hotspot wilde ik meer weten!

Rauwdouwer

Restaurant Rauwdouwer bevindt zich nu nog in een pand aan de Westzeedijk. Nog niet zo heel erg bekend bij het grote publiek, maar een terechte hotspot onder de buurtbewoners. Op korte termijn staat er een verhuizing gepland. Rauwdouwer schuift een paar deuren op, maar belooft een kidsproof plek te blijven. En dat is maar goed ook, want wat vonden wij Rauwdouwer leuk!

Rauwdouwer

Met kids naar Rauwdouwer

Rauwdouwer is écht een fijne plek om met kinderen naartoe te gaan. De sfeer is er ongedwongen en relax en er is zelfs een ruime speelhoek aanwezig. Van auto’s tot ouderwetse bordspellen: het is er allemaal.

Rauwdouwer

Taart, taart, taart!

Ook voor goed eten en lekkere drankjes ben je hier op het juiste adres. En wat dacht je van deze taarten?

Rauwdouwer

Na de verhuizing

Wij mochten al een sneak preview zien van de nieuwe vestiging. En ook dit belooft een hele toffe hotspot te worden met een wel heel bijzonder thema. Nu is de hotspot alleen voor lunch en diner geopend, na de verhuizing kun je er ook terecht voor een lekker ontbijtje. Kijk, daar houden we van!

Rauwdouwer

Wil je meer weten over Rauwdouwer? Bekijk hier de website!