Afgelopen jaar stelde Kleine Rotterdammer een top 10 samen van de leukste plekken om te lunchen met kinderen in Rotterdam. Anno 2016 zijn er weer nieuwe hotspots bijgekomen, dus daarom is het de hoogste tijd voor een nieuwe top 10 van kidsproof lunchplekken in Rotterdam!

Mamamo

Mamamo

Wow, wat was ik op slag verliefd op Mamamo! Wat een fijne plek voor ontbijt of lunch of om gewoon even neer te ploffen voor een goede koffie en lekker taartje. Leuke bijkomstigheid: Mamamo verkoopt ook heel fijn speelgoed.

Croos

Croos

Nog maar net geopend in Crooswijk en nu al een hit in het Rotterdamse. Bij Croos is de sfeer altijd relax en kunnen de kids ‘los’ in de speelhoek.

Westerkaatje

Westerkaatje

Westerkaatje mag gewoon niet in deze top 10 ontbreken! De geweldige service, het super lekkere eten en het fijne interieur: dikke vette like.

Parqiet voorjaarsvakantie

Parqiet

Zijn jullie al een keer bij Parqiet geweest in het Euromastpark? Deze fijne nieuwe plek heeft een kleine speelhoek en een heel groot terras bij lekker weer. Be there!

Vicini

Vicini

Wat een fijn Italiaans restaurant is Vicini zeg! Of het nou is voor een cappuccino, ontbijt of lunch: wij komen er in ieder geval graag.

Brasserie Waalhaven

Brasserie Waalhaven

Brasserie Waalhaven is een oude bekende in dit lijstje. Gelegen aan de start-en landingsbaan van Rotterdam-The Hague Airport, is dit dé plek bij uitstek voor kids om vliegtuigen te spotten of om er lekker te spelen in de speeltuin. En ja, je kunt er ook erg lekker lunchen.

Ver van Hier

Ver van Hier

Misschien wel de plek waar we het meest te vinden zijn: Ver van hier. Handig omdat we er vlakbij wonen, maar zeker ook een hele fijne plek om een lekker broodje te eten.

Baker&Moore

Baker & Moore

Baker & Moore is een hele fijne plek om te werken, maar ook zeker om te lunchen! En voor kids zijn er genoeg voorzieningen aanwezig. Zij blij, jij blij!

Rauwdouwer

 Rauwdouwer

Rauwdouwer hebben we nog niet zo lang geleden ontdekt. Eén van de nieuwste aanwinsten dus, mét speelhoek!

Uit je eigen stad

Uit je eigen stad

Last but not least: Uit je eigen stad. Bij deze stadsboerderij kun je eten, drinken, groente en fruit van het land kopen en natuurlijk ook heel goed spelen.

Wat is jouw favoriete plek om te lunchen met kinderen in Rotterdam? Laat het weten in een reactie onder dit bericht!

BewarenBewaren