Rotterdam kent veel leuke winkels om voor je kids te shoppen. Zijn jullie weleens bij Kids Industry in Schiebroek geweest? 

Kids Industry is dé kinderkleding winkel van Schiebroek. Eigenaresse Mirjam is ooit begonnen met een webshop en heeft haar kans gegrepen toen er een pand op de Peppelweg leeg kwam. In eerste instantie als pop-up shop, en nu alweer een tijdje een succesvolle ‘echte’ en blijvende winkel.

Kids Industry

Kids Industry: van baby tot tiener

Het assortiment van de web(shop) is divers en kleurrijk. Door de vele merken (denk aan bijvoorbeeld Tumble ‘N Dry en Molo) is er eigenlijk voor elke boy of girl wel iets leuks te vinden. De slippers van Ipanema en het ondergoed van Claesens maken de outfit vervolgens compleet. En ja, ook voor baby’s kun je hier goed terecht! Leuk voor je eigen kroost, maar ook zeker leuk om weg te geven als kraamcadeau.

Kids Industry

Relax shoppen bij Kids Industry

Ik vond het zelf erg fijn in deze toffe winkel. Mirjam is écht een super lieve vrouw die je met alle liefde van de wereld helpt met het vinden van een nieuwe outfit. Geen opdringerig gedoe, maar met je meedenkend en oprecht. De sfeer in de winkel is hierdoor erg relax, waardoor het helemaal geen probleem is om er lekker op je gemak rond te struinen.

Kids Industry

Webshop

En heb je geen tijd om de winkel in Schiebroek te bezoeken? Geen nood! De webshop bestaat nog steeds en ook hier kun je terecht voor het fijne assortiment.

Er staan inmiddels aardig van items van Kids Industry op mijn verlanglijstje voor Ruben. Ik denk daarom dan ook dat wij binnenkort maar weer eens naar de Peppelweg toe gaan…

Kids Industry, Peppelweg 103a, Rotterdam
Bekijk hier de website. 

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwering met Kids Industry.