Yes! We hebben er weer een te gekke hotspot bij waar je lekker en relax met kinderen kunt eten: hola Supermercado!

Supermercado is nog maar net open, maar wat zag ik er al veel goede berichten over voorbij komen. Dat moesten we natuurlijk ook zelf gaan uitproberen. Op naar de Witte de Withstraat, want in een zijstraat van deze straat vind je de nieuwste hotspot van Rotterdam met Latijns-Amerikaanse gerechten. In de voormalige Blender wel te verstaan, dus ik was heel erg benieuwd wat ik er kon verwachten. Blender is van vroeger, van wijntjes drinken en dansen tot in de vroege uurtjes. En het lijkt of het publiek van toen, ook het publiek van nu is. Veel jonge ouders met kleine kinderen. Ruben heeft het er meteen naar zijn zin.

Supermercado

Minimercado

Wat is Supermercado een kindvriendelijk restaurant, we waren echt positief verrast. De kinderen kunnen lekker spelen in een hoek achterin, hier is een ‘minimercado’ voor ze gemaakt: een klein supermarktje met keukentje en een krijtbord. Genoeg te doen dus! En er zijn meer voorzieningen: kinderstoelen en een ruimte om te verschonen op het toilet, inclusief billendoekjes. Wow.

Supermercado

Lekker eten bij Supermercado

En het eten? Ook dat is er fijn! De kwaliteit is er erg goed en ook voor de kinderen zijn er lekkere gerechten. De porties zijn niet heel groot, maar er is voldoende keuze uit verschillende bijgerechten om je maaltijd compleet te maken. En heb je zin in een toetje? Probeer dan zeker de churros!

Supermercado

Fan

Ik weet het zeker: Supermercado is een aanwinst voor de stad en wij gaan hier zeker nog vaker naartoe om even lekker te eten. Helaas is Supermercado nog niet voor de lunch geopend, maar tot die tijd sluiten we graag aan voor het avondeten. Adios!

Supermercado

Supermercado, Schiedamsevest 91, Rotterdam
Bekijk hier de website voor meer informatie. 

BewarenBewaren